Η ΑΕΚ σε κατάσταση γενικής κρίσης, το ξέσπασμα οργής του Σεραφείδη (VIDEO)

Η ΑΕΚ σε κατάσταση γενικής κρίσης, το ξέσπασμα οργής του Σεραφείδη (VIDEO)

Απίστευτα σκηνικά, επεισόδια μεταξύ παικτών, ντου στην εξέδρα και λαϊκά δικαστήρια σε μια οδυνηρή ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την ΑΕΚ δεν έλειψαν ποτέ οι εσωτερικές εντάσεις και οι έριδες. Δυστυχώς, είναι μέσα στο… βυζαντινό DNA της. Ειδικά στα παλαιότερα χρόνια, όταν ακόμα οι ποδοσφαιριστές δεν ήταν επαγγελματίες, συνέβαινε συχνά να μετατρέπονται σε… σόου κάποια απογεύματα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάτι τέτοιο είχε συμβεί και σαν σήμερα πριν από 56 χρόνια. Στο 1-1 με τον Απόλλωνα (είχε προηγηθεί στο 9’ με τον Πορίχη και  η ΑΕΚ είχε δυσκολευθεί πολύ μέχρι να ισοφαρίσει στο 74’ με τον Σταματιάδη) το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θύμιζε ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και στο τέλος έγινε θέατρο (μιας ακόμα) εμφύλιας διαμάχης.

Σε μια εποχή που ο Γένε Τσάκναντι είχε επιστρέψει στον πάγκο και η ΑΕΚ προσπαθούσε να φτάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, τα εσωτερικά μέτωπα ήταν πολλά. Οι πρόσφατες εκλογές είχαν διχάσει τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ο ισχυρός άνδρας της διοίκησης Κλεάνθης Μαρόπουλος ήταν σε δυσμένεια από μερίδα των φιλάθλων και όλα αυτά επηρέαζαν και την ενότητα της ομάδας, κάτι που φάνηκε στο επεισόδιο που είχε την ώρα του αγώνα ο τερματοφύλακας Στέλιος Σεραφείδης με τον συμπαίκτη του Φώτη Μπαλόπουλο.

Λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση, συγκεκριμένα στο 81’ και ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη,  ο Σεραφείδης άφησε την εστία του, κινήθηκε προς τον Μπαλόπουλο και τον ξάπλωσε στο έδαφος με χτύπημα στο πρόσωπο! Λίγο αργότερα, όταν ο αγώνας έληξε, ο τότε τερματοφύλακας της ΑΕΚ πήδηξε τα κάγκελα και βρέθηκε μέσα στον κόσμο, αναζητώντας (όπως ο ίδιος διευκρίνισε την επόμενη μέρα) έναν φίλαθλο με κίτρινο πουλόβερ που όλη την ώρα του αγώνα έβριζε τον ίδιο και την οικογένειά του!

Για το επεισόδιο με τον Μπαλόπουλο, ο Σεραφείδης είχε ισχυριστεί ότι ο συμπαίκτης του τον είχε βρίσει δύο φορές μέσα στον αγώνα, σε κάποιες περιπτώσεις που ο έμπειρος τερματοφύλακας είχε επιχειρήσει να δώσει οδηγίες στην άμυνά του. Βέβαια, όλα αυτά «κουκουλώθηκαν» την επόμενη μέρα, με αμοιβαίες εξηγήσεις και δηλώσεις στον τύπο εκ μέρους των δύο παικτών που αμφότεροι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το θέμα.

Εξάλλου, η κατάσταση ήταν ήδη τεταμένη και δεν χρειαζόταν άλλο λάδι στη φωτιά. Μερίδα των φιλάθλων μιλούσε για «πουλημένο» παιχνίδι και, μετά τον αγώνα, εκατοντάδες από αυτούς πολιόρκησαν τα αποδυτήρια. Κάποιοι κτύπησαν τον Μπαλόπουλο, ενώ ο Μίμης Παπαϊωάννου που επιχείρησε να φύγει από άλλη έξοδο, κινδύνευσε με λιντσάρισμα! Προκλήθηκαν μεγάλες φθορές και στο γήπεδο, ενώ πολιορκήθηκαν και τα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αμερικής! Ήταν μια εκρηκτική Κυριακή, από αυτές που δυστυχώς η ΑΕΚ γνώρισε πολλές και στα χρόνια που πέρασαν.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Σεραφείδης, Κεφαλίδης, Μπαλόπουλος, Βασιλείου, Σοφιανίδης, Σκευοφύλαξ, Σταθόπουλος, Σταματιάδης, Νικολαϊδης, Παπαϊωάννου, Πομώνης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X