ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Η κριτική των παικτών

Έχει και όρια η κοροϊδία!
Photo Credits: INTIME

Πολύ μεγάλη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με όλους τους παίκτες να βάζουν το λιθαράκι τους.

Η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό σε ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όλοι οι παίκτες κατέθεσαν ψυχή στο παρκέ για να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Μπρίντον Λεμάρ: O Λεμάρ παρότι δεν ξεκίνησε καλά, είχε δυσκολίες με την άμυνα  του Παναθηναϊκού, εντούτοις στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε κατακόρυφα και ήταν αυτός που πέτυχε σερί πόντους με προσωπικές φάσεις, για να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ΑΕΚ, όταν ξέφυγε ο Παναθηναϊκός.

Αϊζάια Μάιλς: Καλό παιχνίδι για τον Αμερικανό μετά από καιρό, έδωσε μάχες, πήρε φάουλ έβαλε όλες τις βολές (9/9) και βοήθησε την ομάδα για να πάρει την νίκη.

Πιέρ Οριόλα: Μέτρια εμφάνιση από τον Ισπανό που δεν είχε καλές επιλογές στην επίθεση, όμως όπως πάντα πάλεψε στην άμυνα και τα ριμπάουντ.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ έκανε ένα κακό παιχνίδι, μέχρι το τελευταίο λεπτό που έβαλε ένα αδιανόητο ντράιβ μπροστά στον Παπαγιάννη στο τέλος του χρόνου και ουσιαστικά έκρινε το ματς.

Αντρέας Πετρόπουλος: Δεν αγωνίστηκε.

Κώστας Παπαδάκης: Ξεκίνησε στην πεντάδα, σκόραρε και πάλι από το τρίποντο, προσπάθησε και στην άμυνα και ήταν θετικός σε γενικές γραμμές, παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο 2ο μέρος.

Άλεξ Μάντσεν: Ο Μάντσεν έδειξε σφυγμό την πιο κρίσιμη στιγμή και επιτέλους έδωσε πράγματα στην ομάδα σε άμυνα και επίθεση, κάτι που πρέπει να κάνει σε πιο σταθερή βάση.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Τρομερά πράγματα από τον Βλάντο, που έχει μετατρέψει το low post στο αγαπημένο του μέρος στο παρκέ, κάνοντας πάρτι ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σκόραρε και δύο φορές από την περιφέρεια ολοκληρώνοντας ένα φανταστικό παιχνίδι.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Φανταστικό παιχνίδι από τον Ξανθόπουλο, που διάβασε ότι και να έκανε η άμυνα του Παναθηναϊκού, μοίρασε σωστά την μπάλα και σκόραρε σημαντικούς πόντους σε μια μεγάλη εμφάνιση.

Αντώνης Κόνιαρης: Ο Κόνιαρης μπήκε σε ρόλο πυροσβέστη για να σβήσει την φωτιά που είχε πάρει ο Μπέικον και τα κατάφερε εν μέρει, αφού του έκανε σωστά φάουλ, τον κούρασε και έδωσε λύσεις.

Κωστής Γόντικας: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακίλ Μίτσελ: Φοβερό ματς από τον… (Σ)Ακίλ Μίτσελ που έκανε ότι ήθελε απέναντι στους ψηλούς του Παναθηναϊκού, σκόραρε 17 πόντους, πήρε 6 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και ήταν κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια, σε άλλο ένα μαγικό βράδυ.

Ηλίας Καντζούρης: Μία από τις καλύτερες προπονητικά βραδιές για τον προπονητή της ΑΕΚ. Είχε ένα άριστο πλάνο που μετά το πρώτο πεντάλεπτο, τον δικαίωσε και κέρδισε κατά κράτος την μάχη των πάγκων. Του αξίζουν όλα τα credit γιατί έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες με σωστό ροτέισον και κατάφερε να πάρει κάτι από όλους. Πολύ μεγάλη νίκη, που του ανήκει σε μεγάλο ποσοστό.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X