Περιοδεύων θίασος ο Παναθηναϊκός: Έσπασε όλα τα αρνητικά ρεκόρ

Περιοδεύων θίασος ο Παναθηναϊκός: Έσπασε όλα τα αρνητικά ρεκόρ
Photo Credits: INTIME

Περιοδεύων θίασος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έσπασε όλα τα αρνητικά ρεκόρ με 3 ήττες σε 12 μέρες στην Α1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κατηφόρα του Παναθηναϊκού όχι μόνο δεν σταμάτησε μετά την αλλαγή προπονητή αλλά… ολοκληρώθηκε καθώς μέσα σε 12 μέρες έχασε από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, δείχνοντας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη.

Αποτελέσματα από δεκαετίες πέτρινων χρόνων ζει ο μπασκετικός Παναθηναϊκός που πλέον θυμίζει περιοδεύοντα θίασο.

Κι αν τα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα ήταν πάνω κάτω τα… αναμενόμενα μετά τη λαίλαπα των πρώτων μηνών της σεζόν, αυτό που συμβαίνει στη Basket League είναι άνευ προηγουμένου καθώς με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Παλατάκι από τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό και στα Λιόσια από την ΑΕΚ. Όλα αυτά μέσα σε 12 μέρες, συγκεκριμένα από τις 13 έως τις 25 Μαρτίου.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο πρωτοφανές αρνητικό ρεκόρ των 5 ηττών στην Α1 στην κανονική περίοδο που ακόμα όμως δεν έχει ολοκληρωθεί.

Με βάση μάλιστα τα στατιστικά στοιχεία, η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έκανε 3 σερί ήττες σε 3 αγωνιστικές, ήταν το 1990-91 όταν έπαιζε στον «Τάφο του Ινδού»…

Πηγή: Sdna.gr

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X