Έχει και όρια η κοροϊδία!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το γελοίο του πράγματος να ελπίζει κανείς να βγει άκρη από τη συνάντηση των 4αρων με τον Μπένετ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρόνια πολλά σε όλους, στην Ελλάδα μας, που είναι η πιο όμορφη χώρα του πλανήτη, αλλά και σε όσους είχαν την ονομαστική τους γιορτή. Να έχετε υγεία, χαρές και απόλυτη ευτυχία, να επιτυγχάνετε τους στόχους σας, να αγαπάτε και να σέβεστε τους συνανθρώπους σας και να δίνετε για να παίρνετε… Είναι υπέροχο πράγμα και η μοναδική μας δύναμη η αλληλεγγύη και απαραίτητη για να συνεχίσουμε να επιβιώνουμε, αφού μας έχουν οδηγήσει στην απάθεια και να ασχολούμαστε μόνο με τις ανάγκες μας.

Ολοκληρώνεται το διήμερο και η ξεκούραση όλων μας. Με το καλημέρα της νέας εβδομάδας αρχίζουν όλα με τη συνάντηση των 4αρων και τον Μπένετ. Στόχος θα πρέπει να είναι να περιοριστεί η τοξικότητα αλλά με τέτοια απαράδεκτη νοοτροπία από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Πρόκειται για ένα αφεντικό και έναν ολόκληρο σύλλογο που έχει μάθει αλλιώς, δεν γουστάρει (και το επικοινωνεί) το 50-50 και απαξιώνει το προϊόν που διοικεί άλλωστε!

Μια ομάδα που το όνομά της είναι συνυφασμένο με τη χειρότερη παράγκα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δίχως να πληρώσει ποτέ το μάρμαρο που μας κατέστρεψε για τόσες δεκαετίες το ομορφότερο χόμπι μας, άλλων τις ίδιες τις ζωές τους. Κι όμως αυτοί κουνάνε το δάχτυλο, με πλάτη από Μέσα και μπούφους του χώρου μου δήθεν αντικειμενικούς. Μη γράψω ξανά τα ίδια, γιατί ακόμη τα χω τα νεύρα μου, πάμε παρακάτω. Δεν προσδοκούμε τίποτα από συνάντηση που συμμετέχουν αυτοί και πάνε απλά για να βάλουν την κασέτα…

Καμία ελπίδα για να εξαφανιστεί η τοξικότητα!Έχει και όρια η κοροϊδία!

Για αυτό το λόγο ας εστιάσουμε στην ΑΕΚ και στην εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο με υψηλή απαίτηση. Διότι επαναλαμβάνω δεν πρόκειται να βρούμε άκρη με δαύτους. Αναπολούν την εποχή που έκαναν δουλίτσα με τον Κλάντεμπεργκ και σε σεζόν που χουν παιχτεί 14 σημαντικά ματς υπάρχουν παράπονα για 3 από αυτά και μάλιστα στα δύο τα έχει η ΑΕΚ. Αντε σε 4 να πει κανείς. Το λένε και οι ίδιοι αλλά δεν εξυπηρετεί το αφήγημα για απαξίωση όλων όσων αφορούν το ελληνικό πρωτάθλημα το οποίο βέβαια είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και 20 χρόνια μίνιμουμ.

Αλλά μη μας θεωρούν και… μπούφους! Διότι δεν είμαστε. Ξέρουμε καλά τι εξυπηρετούν, γιατί από την αρχή των νέων δεδομένων στο ποδόσφαιρο φωνάζουν και ουρλιάζουν για την ακρίβεια κατά της νέας κατάστασης. Τι κι αν είναι μέσα στο πρωτάθλημα; Ακόμη και να το πάρουν δεν θα αλλάξει κάτι. Είναι στόχος να αναδεικνύουν από το τίποτα το αρνητικό με στόχο να κάνουν το πρωτάθλημα σίχαμα. Έχουν άλλωστε τα Μέσα για να το πετυχαίνουν τη στιγμή που επαναλαμβάνω υπάρχουν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που με την αρθρογραφία τους στηρίζουν το γελοίο αφήγημα! Έχει και η κοροϊδία τα όριά της, ή έστω θα έπρεπε!

Καμία ελπίδα να ΜΗΝ έχετε και να μην έχουμε να αλλάξει η τοξικότητα, ούτε καν να περιοριστεί, θεωρώ δε ότι με την ολοκλήρωση της συνάντησης αυτής θα γίνει χειρότερη η κατάσταση, το πιστεύω σε απόλυτο βαθμό! Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και απλά θα περιμένουμε να δούμε το ίδιο έργο και στις υπόλοιπες αγωνιστικές. Διότι αυτοί ήταν, είναι και θα είναι πάντα! Δεν θα αλλάξουν αν δεν τους ανήκει το ποδόσφαιρο και δεν το κάνουν παραμάγαζό τους. Διότι έτσι τους εξυπηρετεί και μόνο… Διότι σε αγωνιστικό επίπεδο όταν πρέπει να δουλέψουν και να φτιάξουν ομάδα, είδαμε τι έγινε, λίγο έλειψε να βαρέσουν κανόνι και δεδομένα δεν είναι το φαβορί για τίτλο!

Έχει και όρια η κοροϊδία!ΥΓ: Τι υπέροχο το απόγευμα Σαββάτου δίπλα Της και στο μπάσκετ. Τεράστια νίκη πίστης και αυτοπεποίθησης για την ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με πολύ καλή εικόνα και πάρα τις απουσίες. Ο κόσμος για 25η Μαρτίου ήταν καλός, το κυριότερο συμμετείχε στο ματς, έκανε έδρα το κλειστό στα Λιόσια και βοήθησε για να έρθει μια σημαντική και πάντα (λόγω αντίπαλου) μεγάλη… Στήριξη και τίποτα άλλο!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X