Κλίνσμαν: «Χαίρομαι πολύ όταν σκοράρει ο Σον»

Κλίνσμαν: «Χαίρομαι πολύ όταν σκοράρει ο Σον»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Κλίνσμαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εγκώμιο του Σον Χέουνγκ-μιν έπλεξε ο προπονητής της Νότιας Κορέας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, αφού ο επιθετικός της Τότεναμ σημείωσε και τα δύο γκολ του ασιατικού συγκροτήματος στο φιλικό με την Κολομβία που έληξε ισόπαλο 2-2.

Ο 30χρονος άσος διάγει μια δύσκολη σεζόν στην Premier League, ωστόσο βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα και χάρισε προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νότια Κορέα, στο πρώτο παιχνίδι του Κλίνσμαν στην τεχνική ηγεσία.

«Προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φορά που σκοράρει ο Σόνι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε στα τέλη Φεβρουαρίου τον Πορτογάλο Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία της Νότιας Κορέας, και συνέχισε: «Ως επιθετικός, αυτό είναι που ψάχνεις. Έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι. Έχει την ελευθερία να κινείται πίσω από τον επιθετικό. Από τη στιγμή που ξέρει που είναι η εστία, είμαι χαρούμενος».

Μολονότι οι Νοτιοκορεάτες δέχθηκαν δύο γκολ στο ξεκίνημα του β΄ μέρους, ο Κλίνσμαν δήλωσε ικανοποιημένος από τα στοιχεία που είδε από τη νέα ομάδα του. «Μέσα σε λίγες ημέρες, είδα πολλά καλά πράγματα. Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ, πολύ καλό. “Χαρίσαμε” δύο γκολ αμέσως μετά το ημίχρονο, δυστυχώς. Ίσως η συγκέντρωση δεν ήταν εκεί. Τα υπόλοιπα από τα 84 λεπτά ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και συνεχίζουμε να δοκιμάζουμε πράγματα. Θέλαμε, από το ξεκίνημα, να παίξουμε σε υψηλό ρυθμό και να βρούμε τρόπους να κάνουμε ευκαιρίες και να “ματσάρουμε” την επιθετικότητα της Κολομβίας. Και “ματσάραμε” αυτή την επιθετικότητα. Ήμουν πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που εκτελέσαμε τακτικά τις ιδέες μας. Είμαι πραγματικά, πραγματικά ικανοποιημένος με την απόδοση» υπογράμμισε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X