Ακόμη μία ήττα για την «παρατημένη» ΑΕΚ Β' έχασε (0-2) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα

Ακόμη μία ήττα για την «παρατημένη» ΑΕΚ Β' έχασε (0-2) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' κατέγραψε σήμερα την έβδομη ήττα της στα τελευταία οκτώ παιχνίδια που έδωσε για την Super League 2

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελλιπείς εμφανίστηκαν για μια ακόμα φορά οι παίκτες της ΑΕΚ Β’ που ηττήθηκαν 2-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Σεραφείδειο» για την 16η αγωνιστική της Super League 2!

Η Ένωση μάλιστα, κατέγραψε σήμερα την έβδομη ήττα της στο πρωτάθλημα στους τελευταίους οκτώ αγώνες που έχει δώσει με την μόνη εξαίρεση να αποτελεί η ισοπαλία με την Καλαμάτα την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι απορίας άξιον με ποιον τρόπο η ομάδα που πέρυσι έκανε μια εξαιρετική χρονιά, φέτος… κάηκε.

Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πλάνο για την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ και είναι σίγουρο πως στον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό θα πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αξιοποιήσουν την Β’ ομάδα με τον τρόπο που λειτουργεί στο εξωτερικό. Οι παίκτες δεν δείχνουν εξέλιξη ούτε και προοπτική και είναι φυσικό να δημιουργούν απογοήτευση, ενώ και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν έχει καταφέρει να αξιοποιήσει τα μεταγραφικά αποκτήματα από το εξωτερικό που δείχνουν να έχουν ταλέντο.

Όσον αφορά στο παιχνίδι, ο Απόλλων Σμύρνης δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ καθώς σε ελάχιστες φάσεις βρήκε αυτό που ήθελε από το ματς. Ο Μωραΐτης με κεφαλιά στο 15′ άνοιξε το σκορ και ο Καρίμ στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους σκόραρε και πάλι για την «ελαφρά ταξιαρχία» εκμεταλλευόμενος το λάθος του Γερολέμου.

Ο Δικέφαλος είχε κάποιες φάσεις με τον Ζίνι και τον Μπότο, ενώ δοκάρι είχε στο πρώτο μέρος μετά από κεφαλιά του Λάτσι.

Τα γκολ του ΑΕΚ Β’ – Απόλλων Σμύρνης 0-2

Δείτε τα γκολ του αγώνα της ΑΕΚ Β’:



ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X