Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου ο Τούχελ (ΦΩΤΟ)

Επίσημο: Ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου ο Τούχελ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ παρουσιάστηκε και επίσημα ως ο νέος προπονητής της ομάδας, διαδεχόμενος τον πρόσφατα απολυμένο, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ομάδας, δήλωσε πως μπορούν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους φέτος.

Επίσημα εποχή Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν Μονάχου. Το πρωί του Σαββάτου, ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, μέχρι το 2025 και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είναι τιμή και διάκριση να με ζητά η Μπάγερν Μονάχου. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους», είπε νέο προπονητής της πρωταθλήτριας Γερμανίας. «Το DNA του συλλόγου είναι πολύ ξεκάθαρο. Έχει να κάνει με τη νίκη, δεν μπορούν να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Η ομάδα είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά και μεγάλη χαρά να δουλέψω με αυτή την ομάδα», ήταν η αρχική του τοποθέτηση ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Ακόμα και όταν εργάζεσαι στο εξωτερικό για λίγο, συνειδητοποιείς ακόμη περισσότερο τη σημασία της Μπάγερν. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη και τον κόσμο. Είναι μεγάλη ευθύνη αυτό», συνέχισε ο Τούχελ. «Στο τέλος υπάρχει και ένας προσωπικός λόγος για μένα να εργαστώ εδώ, κοντά στην οικογένειά μου και στην πολιτεία όπου γεννήθηκα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ γρήγορα την πρόταση».

Ο Γερμανός, θα επιδιώξει να επαναλάβει ότι και στην Τσέλσι μιας και στους «Μπλε» του Λονδίνου μετακινήθηκε μεσούσης της χρονιάς και κατάφερε να κατακτήσει μαζί τους το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X