Μπαρτσελόνα: Ο Ομπαμεγιάνγκ θέλει να επιστρέψει με ελάχιστη αμοιβή

Μπαρτσελόνα: Ο Ομπαμεγιάνγκ θέλει να επιστρέψει με ελάχιστη αμοιβή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ομπαμεγιάνγκ είναι ένας από τους παίκτες που η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή την επόμενη σεζόν. Ο Γκαμπονέζος striker θεωρείται ξένο σώμα στην Τσέλσι και είναι διατεθειμένος να φορέσει ξανά τα μπλαουγκράνα με ελάχιστες απολαβές, εντός του ορίου αποδοχών της ομάδας που αντιμετωπίζει οικονομικούς περιορισμούς. Η επιθυμία του είναι ξεκάθαρη σύμφωνα με την «Sport», παρά τις άλλες προσφορές.

Ο ποδοσφαιριστής συμφώνησε να πάει στο δυτικό Λονδίνο το καλοκαίρι με μεταγραφή για κάτι παραπάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο ο ίδιος όσο και το περιβάλλον του κατάλαβαν ότι ήταν μια καλή οικονομική ευκαιρία, αλλά τελικώς δεν λειτούργησε. Ο έμπειρος άσος δεν αισθάνεται άνετα και η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να τον απολύσει για να απαλαγεί από το μεγάλο του συμβόλαιο.

Ο 33χρονος είχε ήδη προσφερθεί στους Καταλανούς τον Ιανουάριο, αλλά οι κανονισμοί εμπόδισαν την υλοποίηση του deal καθώς είχε ήδη εγγραφεί από δύο ομάδες την ίδια σεζόν. Το καλοκαίρι θέλει να επιστρέψει, πεπεισμένος ότι στο Καμπ Νου μπορεί να ξαναβρεί το χαμένο του εαυτό.

Στη Μπάρτσα γνωρίζουν την πρόθεσή του, αλλά προτεραιότητά της είναι ο Βίτορ Ρόκε. Η Μπάρτσα δεν θέλει να αναβάλει αυτή την υπογραφή για να αποφύγει την απώλεια ενός ποδοσφαιριστή που θεωρεί στρατηγικό. Άλλο είναι ότι ο σύλλογος, για να κατεβάσει την τιμή, μπορεί να τον αφήσει δανεικό για ένα χρόνο. Εάν συμβεί αυτή η περίσταση, το μπαλαντέρ του Aubameyang θα ήταν τέλειο για να καλύψει τη δεύτερη θέση του επιθετικού για ένα χρόνο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X