Τα πάντα για την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα δώσει η ΑΕΚ (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Τα πάντα για την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό θα δώσει η ΑΕΚ (19:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα Λιόσια

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο πλαίσιο της 2οης αγωνιστική της Basket League. Η Ένωση επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, μετά το παιχνίδι με την Μάλαγα και θέλει μόνο νίκη απέναντι στους «πράσινους».

Τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά και οι εντός έδρας ήττες της ΑΕΚ, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην ομάδα του Ηλία Καντζούρη, που πρέπει να παλέψει για την νίκη με νύχια και με δόντια, αν θέλει να έχει ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κένι Γουίλιαμς, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό που αποκόμισε στον αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, ενώ και ο Μαυροειδής είναι για λίγο καιρό ακόμα εκτός.

Από την άλλη μεριά, ο Χρήστος Σερέλης έχει να διαχειριστεί και αυτός, εκτός από την κούραση από τον αγώνα της Πέμπτης στην Ευρωλίγκα και αρκετούς παίκτες που έχουν προβλήματα. Ο Ματέους Πονίτκα είναι εδώ και καιρό εκτός δράσης, ενώ νοκ άουτ τέθηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο Γουόλτερς έχει και αυτός κάποιο μικροπρόβλημα και είναι αμφίβολοες, ενώ αντίθετα ο Ντουέιν Μπέικον επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και θα αγωνιστεί κανονικά.

Διαιτητές στον σημερινό αγώνα θα είναι ο διεθνής, Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και οι Κώστας Σταματόπουλος (Μαγνησίας) και Γιάννης Τηγάνης (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X