Η ΑΕΚ χωρίς μεγάλες νίκες εκτός Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει πρωταθληματική ζωή

Η ΑΕΚ χωρίς μεγάλες νίκες εκτός Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει πρωταθληματική ζωή
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει στο enwsi.gr για την ανάγκη της ΑΕΚ για πρωταθληματικά διπλά στα πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο απώλειες της ΑΕΚ εντός Νέας Φιλαδέλφειας απέναντι σε συνδιεκδικητές του τίτλου, έφεραν παγωμάρα.

Όπως αναφέραμε στο τελευταίο blog μας η ΑΕΚ έφερε με τα λάθη της την κουβέντα απέναντι στους αντιπάλους της, στα… ίσια. Ήρθε στο ίδιο επίπεδο με αυτούς. Έπεσε μάλλον, διότι ήταν μακράν ότι καλύτερο στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες. Και το ότι δεν είχε καταφέρει να χτίσει διαφορά, να είναι στην 1η θέση σταθερά, της έκανε κακό με 2 αρνητικά αποτελέσματα. Προφανώς και τίποτε δεν τελείωσε, αλλά τώρα η ΑΕΚ γνωρίζει κάτι. Ότι πρέπει να πάρει μεγάλες νίκες μακριά από την Νέα Φιλαδέλφεια αν θέλει να έχει πρωταθληματική ζωή.

Ούσα στο -2 από τον ΠΑΟ, και στο +1 από Ολυμπιακό και στο +3 από ΠΑΟΚ, είναι… οριακά ρίσκο. Έρχεται η Τούμπα, θα πάει και στη Λεωφόρο και στο Καραϊσκάκη και στο Χαριλάου. Η Νέα Φιλαδέλφεια μόνο δεν… φτάνει, διότι μπορεί να έχει νέα απώλεια βαθμών σε μεγάλο ματς. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι. Για αυτό είναι ανάγκη να φύγει νικήτρια μέσα από έδρα αντιπάλου της. Δεν το έχει κάνει φέτος πάντως, παρότι βιώνει μία πολύ καλή χρονιά με πρωταθληματική αύρα. Για διαφορετικούς λόγους. Στην Λεωφόρο προηγήθηκε, αλλά το γύρισε ο… Καμπάκοφ. Στο Καραϊσκάκη 70 λεπτά ήταν καλύτερη από τον ΟΣΦΠ, δεν πήρε ένα πέναλτι στο τέλος, και έφυγε με 0-0. Στην Τούμπα ήταν καλύτερη, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερες φάσεις και σκόραρε σε όλες. Μόνο στο Χαριλάου πιστοποίησε με ένα μεγάλο αποτέλεσμα, την φετινή άνοδο της.

Η ΑΕΚ χωρίς μεγάλες νίκες εκτός Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει πρωταθληματική ζωή

Η ΑΕΚ, η ενέργεια και η φρεσκάδα της

Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει την… παγωμάρα από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα με ψυχραιμία. Και το μεταφέρει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και είναι ευλογία τις δύσκολες ημέρες να τον έχεις. Η ΑΕΚ δεν καταστρέφεται πια με 1-2 αρνητικά αποτελέσματα, ακόμη και αν είναι μέσα στην έδρα της. Το σημαντικό είναι η μαγιά. Να έχεις καλή ομάδα. Η ΑΕΚ την έχει.

Το ζήτημα τώρα είναι και η φρεσκάδα και η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει δώσει πολλά ως τώρα και καλό θα είναι να έχει κρατήσει… ενέργεια για το κρίσιμο φώτο φινις. Να δημιουργηθεί ξανά η ομάδα που έκανε το σερί στη Νέα Φιλαδέλφεια και που εκτός έδρας έπαιρνε αυτό που ήθελε. Με ένα ποδοσφαιρικό σχέδιο δύσκολο αντιμετωπίσιμο από όλους. Αυτό το σχέδιο πλέον διαβάστηκε, αντιμετωπίζεται, η ΑΕΚ δεν είναι άτρωτη εντός και εκτός. Και τώρα καλείται ο Αλμέιδα, το τιμ του και οι παίκτες του να μας προσφέρουν κάτι… άλλο. Πιο εξελιγμένο, ίσως και διαφορετικό. Ειδάλλως θα βρούμε τοίχο στο τέλος.

Και θα είναι η κρίμα για αυτή την ποδοσφαιρική version που καμαρώνουμε φέτος στην ΑΕΚ, το τέλος να την βρει με άδεια χέρια…

ΥΓ: Η ΑΕΚ κινείται ήδη μεταγραφικά. Πολύ έντονα. Ορθώς.

ΥΓ1: Πως αντιμετωπίζεται η προπαγάνδα; Με τον Μελισσανίδη παρόντα και ενεργό. Σε όλα και παντού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X