Γαλλία: Ο Μπενζεμά απέρριψε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας στην τελετή βράβευσής του μέσω email

Γαλλία: Ο Μπενζεμά απέρριψε την πρόσκληση της Ομοσπονδίας στην τελετή βράβευσής του μέσω email
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σειρά Γάλλοι αστέρες αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη διεθνή καριέρα τους μετά το Μουντιάλ του φετινού χειμώνα, συμπεριλαμβανομένων των Ούγκο Γιορίς, Ραφαέλ Βαράν και Καρίμ Μπενζεμά. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχασε το τουρνουά της Μέσης Ανατολής λόγω τραυματισμού και στερήθηκε έτσι την ευκαιρία για προσωπική λύτρωση αφού απουσίαζε κι από τον θρίαμβο της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018.

Η καριέρα του Μπενζεμά με την εθνική ομάδα της χώρας του ήταν περίεργη. Αφού συμμετείχε στο Euro 2008, το Euro 2012 και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αποκλείστηκε απ’ τους «μπλε» μεταξύ 2015 και 2021 λόγω του σκανδάλου που αφορούσε τον συμπατριώτη του και μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά. Το 2021 ο πολύπειρος επιθετικός επανήλθε και πέτυχε 4 γκολ καθώς η Γαλλία έφτασε στους 16 του Euro 2020. Λίγους μήνες αργότερα σκόραρε 2 φορές όταν οι «τρικολόρ» κατέκτησαν το UEFA Nations League. Σίγουρα θα ήταν επικεφαλής της γαλλικής επίθεσης στο Κατάρ μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ αν δεν είχε τραυματιστεί στον μηρό κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης της Γαλλίας στο Κατάρ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γάλλος αστέρας στις 19 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το διεθνές ποδόσφαιρο, κι ως εκ τούτου ήταν στη λίστα με τους προσκεκλημένους της Ομοσπονδίας για την τιμητική βράβευση και το επίσημο «αντίο» στην Εθνική το βράδυ της Παρασκευής (24/03) πριν το παιχνίδι με την Ολλανδία. Σύμφωνα με την «L’Equipe» όμως, ο striker της Ρεάλ απέρριψε την πρόσκληση μέσω email, εξηγώντας ότι δεν ήταν διαθέσιμος. Στην απόφασή του φέρεται να έπαιξε ρόλο η τεταμένη σχέση του με τον προπονητή της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X