Με... διπλό Γιάννη οι Μπακς έκαναν περίπατο στη Γιούτα

NBA: Triple-double ο Αντετοκούνμπο χωρίς να χάσει σουτ, ακόμη πιο κοντά στην πρωτιά το Μιλγουόκι (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να καταγράφει ακόμη ένα double-double την φετινή σεζόν, οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν με άνεση από την έδρα των Γιούτα Τζαζ επικρατώντας με 144-116.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 2 κλεψίματα σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής, μετρώντας 9/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 3/6 βολές.

Οι Μπακς κυριάρχησαν πλήρως απέναντι στους Γιούτα Τζαζ που δυσκόλεψαν τα «Ελάφια» μόνο στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, αφού το Μιλγουόκι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καταιγιστικό.

Εκτός από τον Γιάννη εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Γκρέισον Άλεν που ήταν ο πρώτος σκόρερ των Μπακς με 25πόντους, ενώ ο Μπρουκ Λόπεζ είχε 13 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Για τους Γιούτα Τζαζ ξεχώρισε ο Σιμόνε Φοντέκιο, με τον Ιταλό να σημειώνει 26 πόντους, όντα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X