EuroLeague: Τέλειωσε το αήττητο του Ολυμπιακού βαριά ήττα από την Παρτιζάν στην Σερβία

EuroLeague: Τέλειωσε το αήττητο του Ολυμπιακού βαριά ήττα από την Παρτιζάν στην Σερβία
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον προπονητή του, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε καθαρά από την Παρτίζαν στο Βελιγράδι (90-75)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έμεινε στην Αθήνα, η Παρτίζαν καιγόταν για το αποτέλεσμα κι ο Ολυμπιακός ήταν το βράδυ της Παρασκευής (24/3) αγνώριστος στο παρκέ της Σταρκ Αρένα. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 90-75 από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε αγώνα για την 30η αγωνιστική της EuroLeague, με αποτέλεσμα να δει τη Ρεάλ Μαδρίτης να την πιάνει στην κορυφή της κατάταξης την ώρα που οι Σέρβοι έκαναν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς τα playoffs.

Στο 21-9 έπεσε ο Ολυμπιακός (11-3 εντός και 10-6 εκτός έδρας), που ήταν κακός στο περιφερειακό σουτ. Το πρώτο τρίποντο των ερυθρόλευκων το έβαλε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο 31′, με τον Μουστάφα Φαλ να ξεκινάει καλά και να ξεχωρίζει το βράδυ που οι Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοβ έμειναν μακριά από τα φετινά τους στάνταρ.

Στο 17-13 ανέβηκε η Παρτίζαν (10-4 εντός και 7-9 εκτός έδρας), με αποτέλεσμα να βρεθεί πιο κοντά στον στόχο των playoffs. Ο Τζέιμς Νάναλι έβαλε τα θεμέλια, οι Ντάντε Έξουμ – Ματίας Λεσόρ τον υποστήριξαν και η κατάμεστη Σταρκ Αρένα απόλαυσε μία ακόμα καταπληκτική βραδιά για την ομάδα που συνεχίζει να παλεύει για να μείνει στη διοργάνωση με εγγυημένο συμβόλαιο.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X