ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ - Παραμένουν εκτός οι Ίνγκασον, Λύρατζης και Νάσμπεργκ

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ - Παραμένουν εκτός οι Ίνγκασον, Λύρατζης και Νάσμπεργκ
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ, παραμένουν εκτός οι Ίνγκασον, Λύρατζης και Νάσμπεργκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ξεκίνησαν προετοιμασία για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των playoffs του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Με τους διεθνείς να έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον που έχει ένα οίδημα στη γάμπα λογικά θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι Δικεφάλων. Σήμερα πάντως ο Ίσλανδος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Νάσμπεργκ και Λύρατζη.

“Μετά από ένα απαραίτητο τριήμερο ρεπό, για να αναζωογονηθεί το σώμα και το πνεύμα και χωρίς τους διεθνείς, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου επέστρεψε στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Τούμπας με την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (23.03) είχε χαρακτήρα επανένταξης και ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Ίβαν Νάσμπεργκ και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Παρασκευή (24.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει το ενημερωτικό σημείωμα του Δικεφάλου.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X