Έσκασε η βόμβα: Απέλυσε τον Νάγκελσμαν η Μπάγερν - Αναλαμβάνει ο Τούχελ!

Έσκασε η βόμβα: Απέλυσε τον Νάγκελσμαν η Μπάγερν - Αναλαμβάνει ο Τούχελ!
Photo Credits: INTIME

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα από την Μπάγερν Μονάχου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενεργοποιήθηκε η… βόμβα από την Μπάγερν Μονάχου, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρά στην απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία!

Όπως μεταδίδουν γερμανικά Μέσα, οι Βαυαροί πήραν την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε «διαζύγιο» με τον 35χρονο προπονητή, μετά και από μεγάλη συζήτηση που υπήρξε στο εσωτερικό του συλλόγου αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι το τυπικό σκέλος της απομάκρυνσης του Γερμανού τεχνικού και η επίσημη ανακοίνωση από τους πρωταθλητές Γερμανίας…

Να θυμίσουμε πως ο Νάγκελσμαν ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου το καλοκαίρι του 2021 προερχόμενος από μια άκρως επιτυχημένη θητεία στη Λειψία, μετρώντας στον πάγκο των Βαυαρών συνολικά 84 παιχνίδια με 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και δέκα ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, σε αυτά τα 2,5 χρόνια που βρέθηκε στην «Αλιάνζ Αρίνα», πανηγύρισε τρεις τίτλους, ένα πρωτάθλημα και δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας.

Τώρα, όσον αφορά την επόμενη… ημέρα της Μπάγερν, όλα δείχνουν πως την τεχνική ηγεσία του συλλόγου θα αναλάβει ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος αυτή τη στιγμή φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί.

Ο 49χρονος Γερμανός τεχνικός βρίσκεται μακριά από τους πάγκους από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και είχε αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας στο Νησί…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X