Οι ασύλληπτοι αριθμοί του Χατζισαφί μετά το Μουντιάλ

Οι ασύλληπτοι αριθμοί του Χατζισαφί μετά το Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Ο Ιρανός ακραίος μπακ έκανε ένα απίστευτο δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα και εντυπωσίασε τον Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Εχσάν Χατζισαφί πριν από περίπου 20 μέρες, έκλεισε τα 33 του χρόνια. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έκανε μόλις τέσσερα 90λεπτα για πρωτάθλημα. Και ειδικά από την στιγμή που ο Ματίας Αλμέιδα άλλαξε το σύστημα μετά το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, έχασε και την θέση του στην βασική ενδεκάδα.

Ωστόσο από την επιστροφή της ΑΕΚ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το Παγκόσμιο κύπελλο, ο Χατζισαφί έχει πατήσει το “τούρμπο” και έχει κάνει αδιανόητα πράγματα. Είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, που έχει χάσει μόλις ένα ματς. Την ρεβάνς με την Κηφισιά για το κύπελλο. Κατά τα άλλα σ’ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει παίξει βασικός. Και στην πλειοψηφία, ολόκληρα τα 90άλεπτα.

Επίσης ο Χατζισαφί είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μαζί με τον τερματοφύλακα Αθασιάδη, που έχει ξεκινήσει βασικός σ’ όλα τα ματς πρωταθλήματος του δευτέρου γύρου της κανονικής περιόδου. Αλλά και στο πρώτο των Play Offs. Μάλιστα με εξαίρεση τα ματς Άρη και Ολυμπιακό που έπαιξε 79 και 73 λεπτά αντίστοιχα, σ’ όλα τα υπόλοιπα έβγαλε ολόκληρο το 90άλεπτο.

Ενώ τώρα ο Χατζισαφί συνεχίζει χωρίς… ανάσα με την εθνική ομάδα του Ιράν. Ήταν στις κλήσεις για τα παιχνίδια που θα δώσει τώρα το Ιράν. Και χθες έπαιξε και με την εθνική του ομάδα πάλι βασικός, για 88 λεπτά, στο ματς απέναντι στην Ρωσία. Επομένως συνεχίζει χωρίς… σταματημό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X