Φοιρός: «Θεαματική η εξέλιξη του Μήτογλου, έχει όλα τα προσόντα προκειμένου να καθιερωθεί στην ΑΕΚ»

Φοιρός: «Θεαματική η εξέλιξη του Μήτογλου, έχει όλα τα προσόντα προκειμένου να καθιερωθεί στην ΑΕΚ»

Στην εξέλιξη του Γεράσιμου Μήτογλου, τον οποίο ανέδειξε στον Αγροτικό Αστέρα, αναφέρθηκε ο Γιώργος Φοιρός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ποδοσφαιρική εξέλιξη του Γεράσιμου Μήτογλου σχολίασε ο Γιώργος Φοιρός.

Ο πολύπειρος τεχνικός, ο οποίος ήταν εκείνος που είχε δώσει εντολή για την πρώτη εμφάνισή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού στον Αγροτικό Αστέρα το 2017, αναφέρθηκε στην πρόοδο που έχει σημειώσει ο Μήτογλου μία μέρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Ο Μήτογλου μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Παρά το γεγονός πως όταν ανέλαβα τον Αγροτικό Αστέρα δεν τον υπολόγιζαν ιδιαίτερα στην ομάδα, διαπίστωσα από αυτό που έβλεπα στις προπονήσεις πως πρόκειται για έναν στόπερ με πολλά προσόντα…», τόνισε μιλώντας ο Γιώργος Φοιρός στο  SDNA  και πρόσθεσε: «Δουλευταράς και απόλυτα αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο, έδειξε την όρεξη να μάθει και να εξελιχθεί. Αργότερα ως μέλος του ΔΣ του Αγροτικού Αστέρα, έλεγα πως δεν θα πρέπει να τον χάσουμε τσάμπα και να ζητήσουμε χρήματα για την αποχώρησή του. Παρά το ύψος του, είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει καλή τεχνική.  Όταν τον είχα εγώ στα χέρια μου ήταν ακόμα…άγουρος. Σταδιακά όμως άρχισε να εξελίσσεται και να παρουσιάζει σημαντική βελτίωση σε όλους τους τομείς, κάτι άλλωστε που φάνηκε και μέσω της θητείας του στο Βόλο.

Για να είμαι ειλικρινής με αιφνιδίασε η απότομη εξέλιξή του. Παρά τα πλούσια προσόντά του δεν περίμενα πως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα σημειώσει αυτή την πρόοδο. Η εξέλιξή του τα τελευταία χρόνια είναι θεαματική».

-Για τις εμφανίσεις του με την ΑΕΚ και το κατά πόσον μπορεί να γίνει στο μέλλον βασική «κολόνα» της αμυντικής γραμμής της Ένωσης:

«Κάθε φορά που τον παρακολουθώ να παίζει, βλέπω έναν στόπερ αξιόπιστο που δεν κάνει λάθη και δεν φοβάται όπως συχνά συμβαίνει με παίκτες της ηλικίας του που παίζουν σε μεγάλες ομάδες.

Οι παρουσίες του είναι πάντα σοβαρές κι έτσι δείχνει στον προπονητή πως μπορεί να τον υπολογίζει και να ποντάρει πάνω του όποτε τον χρειάζεται.

Είναι βέβαιο πως θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες κι έχει σπουδαίο μέλλον στην ΑΕΚ. Έχει όλα τα προσόντα προκειμένου να καταφέρει να καθιερωθεί στην ΑΕΚ».

Πηγή: SDNA.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X