Εθνική Γαλλίας: Τετ α τετ Εμπαπέ - Γκριεζμάν για το θέμα της αρχηγίας στους μπλε

Εθνική Γαλλίας: Τετ α τετ Εμπαπέ - Γκριεζμάν για το θέμα της αρχηγίας στους μπλε
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση του Ντεσάμπ να χρίσει νέο αρχηγό της εθνικής Γαλλίας τον Κιλιάν Εμπαπέ άφησε απογοητευμένο τον Αντουάν Γκριεζμάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουγκό Λορίς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την εθνική Γαλλίας και το γεγονός αυτό άνοιξε το δρόμο της διαδοχής στον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να παίρνει την απόφαση να δώσει το χρίσμα στον Κιλιάν Εμπαπέ και να προκαλεί αντιδράσεις.

Αυτές προήλθαν από την πλευρά του Αντουάν Γκριεζμάν, που δεν έκρυψε την ενόχλησή του για το γεγονός πως δεν πήρε εκείνος το περιβραχιόνιο, με την “Equipe” να αποκαλύπτει ωστόσο πως η φωτιά που πήγε να ανάψει στο στρατόπεδο των δευτεραθλητών κόσμου έσβησε νωρίς.

Φρόντισε για αυτό ο Κιλιάν Εμπαπέ, με δημοσίευμα από το έγκυρο γαλλικό μέσο να αποκαλύπτει πως ο Εμπαπέ επεδίωξε και είχε συνομιλία με τον υπαρχηγό πλέον Γκριεζμάν -έχοντας πληροφορηθεί για την ανασφάλεια του συμπαίκτη του για το μέλλον του στην εθνική ομάδα-, με τον 24χρονο να εξηγεί στον άσο της Ατλέτικο το όραμά του για την αρχηγία και να τον διαβεβαιώνει πως όλοι οι βασικοί παίκτες της Γαλλίας θα έχουν ρόλο και θα εκφράζουν την θέση τους.

Υπογραμμίζεται πως ο 32χρονος Γκριεζμάν μετράει πλέον 117 συμμετοχές και 42 γκολ με τους μπλε, των οποίων αποτελεί σταθερό μέλος από το 2014, με τον Εμπαπέ από την πλευρά του να έχει 66 συμμετοχές και 36 γκολ, που τον φέρνουν στην 6η θέση των σκόρερ της εθνικής Γαλλίας όλων των εποχών.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X