Μάντζιος: «Περήφανοι που βρίσκεται η ΑΕΚ στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος»

Μάντζιος: «Περήφανοι που βρίσκεται η ΑΕΚ στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την παρουσία της Κ21 βόλεϊ στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Μάντζιος μίλησε για την παρουσία της ομάδας Κ21 στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στο σάιτ της ΕΟΠΕ σχολίασε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο της ΑΕΚ που βρίσκεται σ’ αυτό το Final 4 και είμαι περήφανος για την ομάδα μου που κέρδισε το δικαίωμα της να βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη καρδιά στην προημιτελική φάση και αυτό μας κάνει πραγματική ομάδα. Η πρόκριση της ομάδας στο Final 4 είναι το αποτέλεσμα της συντονισμένης δουλειάς που γίνεται με τον κο Άκη Χατζηαντωνίου και ουσιαστικά υλοποιεί τον σχεδιασμό που έγινε πριν δύο χρόνια, σύμφωνα με τον οποίο όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της ομάδας συνδέονται άμεσα και ουσιαστικά με την αντρική ομάδα και με αυτήν ως πρότυπο, λειτουργούν μέσα στα ίδια πλαίσια. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε την κατάκτηση του στόχου για τον οποίο δουλεύουμε από την αρχή της σεζόν. Εύχομαι όλες οι ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και το τριήμερο στην Αλεξανδρούπολη να αποτελέσει μια γιορτή για το Βόλεϊ, προσελκύοντας όσο το δυνατόν περισσότερους νέους φίλους».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X