Χαμός στη Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης ανεβάζει τις τιμές στα διαρκείας και ο κόσμος αντιδρά!

Χαμός στη Νότιγχαμ Φόρεστ: Ο Μαρινάκης ανεβάζει τις τιμές στα διαρκείας και ο κόσμος αντιδρά!
Photo Credits: INTIME

Χαμός στη Νότιγχαμ Φόρεστ έπειτα από την απόφαση του Μαρινάκη να αυξήσει τις τιμές των διαρκείας, με τον κόσμο της ομάδας να αντιδρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρει η εγκυρότατη αγγλική ιστοσελίδα, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά οι οπαδοί θα πληρώσουν περισσότερα την επόμενη σεζόν, ακόμη κι αν η Φόρεστ υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ. Μάλιστα, στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος περί των τιμών και με αριθμούς.

Συγκεκριμένα, το πιο ακριβό εισιτήριο διαρκείας για ενήλικες για την περίοδο 2023-24 αυξήθηκε από 550 λίρες σε 660, ενώ το φθηνότερο έχει αυξηθεί από 385 σε 465 λίρες. Όσο για το τι λέει η Νότιγχαμ γι’ αυτή την αύξηση; Υποστηρίζει ότι η αύξηση έγινε έπειτα από μια «προσεκτικά μελετημένη διαδικασία συγκριτικής αξιολόγησης έναντι άλλων συλλόγων της Premier League συγκρίσιμου μεγέθους και κοινωνικοοικονομικού προφίλ».

Ο σύλλογος έχει επίσης «ανακατηγοριοποιήσει» ορισμένα από τα εισιτήρια με παραχώρηση. Η παραχώρηση άνω των 75 ετών καταργήθηκε, ενώ το εύρος ηλικιών για νέους μειώθηκε από 23 ετών σε 19. Οι υποστηρικτές ηλικίας 20-23 ετών μπόρεσαν το περασμένο καλοκαίρι να ανανεώσουν για μόλις 150 λίρες, αλλά η αύξηση 2023-24 σημαίνει ότι θα έχουν να πληρώσει περισσότερο από το τριπλάσιο αυτό το ποσό. Επίσης, το φθηνότερο παιδικό εισιτήριο διαρκείας – για άτομα ηλικίας 4-11 ετών – έχει διπλασιαστεί, εν τω μεταξύ, από 45 σε 90 λίρες.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X