Μπέος: «Δεν δίνουμε το γήπεδο για τον τελικό γιατί λογικά θα είναι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Δεν κάνω την πόλη πεδίο μάχης»

Μπέος: «Στον τελικό θα στοιχηματίσω 200 ευρώ υπέρ του Παναθηναϊκού - Νομίζει ότι έγινε Μουρίνιο ο Λουτσέσκου»
Photo Credits: INTIME

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να διεξαχθεί τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο Βόλο είναι ο Αχιλλέας Μπέος, γιατί όπως είπε… λογικά θα είναι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας, ο Δήμαρχος Βόλου ήταν ξεκάθαρος, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως:

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη. Την πόλη πώς να την προφυλάξω; Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το δημαρχείο και στην παραλία.

Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».

 

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X