Ο Ραμπιό έκανε άνοιγμα στη Λίβερπουλ - «Ήμουν οπαδός της λόγω Τζέραρντ»

Ο Ραμπιό έκανε άνοιγμα στη Λίβερπουλ - «Ήμουν οπαδός της λόγω Τζέραρντ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Αντριάν Ραμπιό, ο οποίος έχει πρόταση να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας κατά δύο χρόνια τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο, έως το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα όμως με ιταλικά ΜΜΕ ο Γάλλος άσος έχει αποφασίσει να φύγει από το Τορίνο στο τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής μέσος έχει κάνει καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν και σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Τορίνο, Αντρέα Ανιέλι, θέλει να τον κρατήσει, αλλά η απόφαση του είναι οριστική και καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία. Μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα του Τορίνο, «Tuttosport», έκανε άνοιγμα στη Λίβερπουλ.

«Στα παιδικά μου χρόνια ήμουν οπαδός της Λίβερπουλ, λόγω του θαυμασμού μου για τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μαζί με τον Ζιντάν ήταν τα είδωλα μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Είμαι χαρούμενος στη Γιουβέντους, αλλά θέλω να δω τις προτάσεις που θα έρθουν και στο τέλος της σεζόν θ’ αποφασίσω», τόνισε σχετικά ο Γάλλος άσος.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X