Ο Καραπαπάς αποκάλυψε το σχέδιο του Ολυμπιακού: «Έχουμε βρει 2 elite διαιτητές!»

Επίθεση σε Καραπαπά στο Twitter από Ολυμπιακούς: «Να πάρεις πόδι, σταμάτα να μας μικραίνεις»!
Photo Credits: INTIME

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κώστα Καραπαπά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέγιστο θέμα ηθικής τάξεως προκύπτει από την σοκαριστική αποκάλυψη του Κώστα Καραπαπά ότι η Super League υπό την προεδρία Μαρινάκη έχει προσεγγίσει κι έχει βρει δυο Elite διαιτητές!

Ο μονόλογος του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα «Παραπολιτικά» έκρυβε ένα μικρό… διαμάντι. Την βόμβα μεγατόνων για την ακρίβεια ότι έχουν ήδη βρεθεί από τη Λίγκα δυο Elite διαιτητές.

Η επί λέξει τοποθέτηση του ήταν η ακόλουθη:

«Ήδη η Super League όπου υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος στο τέλος της ημέρας θα αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία ό,τι κι αν λένε, έχει επικοινωνήσει και έχουν δυο Elite διαιτητές οι οποίοι έχουν σφυρίξει ημιτελικό και τελικό Champions League. Τι θα πουν; Ότι δεν τους θέλουν;».

Εξ αρχής άπαντες έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν διαιτητές από το υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο εδώ τίθενται σοβαρά ζητήματα που οφείλουν άπαντες να λάβουν σοβαρά υπόψιν:

  • Ποιος εξουσιοδότησε τη Λίγκα να ψάξει και να βρει Elite διαιτητές; Ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ήδη αντέδρασαν επίσημα, ο Παναθηναϊκός επίσης αρνείται κατηγορηματική ότι αυτή είναι η κανονική διαδικασία.
  • Ποιος από τη Λίγκα τους βρήκε; Ο Μαρινάκης;
  • Με ποιον επικοινώνησαν και ποιον φορέα εξυπηρετούσε;
  • Υπάρχει πιθανότητα να είναι ο Κλάτενμπεργκ αυτός που τους αναζήτησε κι αν ναι, από ποιον πληρώνεται για να το πράξει αυτό;
  • Ποιοι είναι οι δυο διαιτητές που είναι θετικοί; Διότι αυτομάτως θα πρέπει να διαγραφούν από οποιαδήποτε συζήτηση για να κληθούν να σφυρίξουν αγώνες που θα κρίνουν το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τίθεται πλέον ζήτημα ηθικής τάξεως. Ο Μαρινάκης δεν έχει καμία δικαιοδοσία να ψάχνει διαιτητές, ούτε όταν φεύγουν από την Ελλάδα ούτε όταν έρχονται, ούτε αν θέλει να έρθουν.

Ακόμα κι αν δηλώσει πως το επιδιώξει για το καλό του ποδοσφαίρου ή για την τήρηση της ισονομίας, είναι ο τελευταίος, έχοντας δικαιολογημένο έννομο συμφέρον, να προχωρά σε τέτοιες πράξεις, επί της ουσίας «καίγοντας» και διαιτητές από το πάνω ράφι, μετά τις επικοινωνίες μαζί τους.

Πηγή: Sdna

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X