Στην Πάτρα έγινε ζημιά για την ΑΕΚ, ισοπαλία σοκ και απώλεια του τίτλου (VIDEO)

Στην Πάτρα έγινε ζημιά για την ΑΕΚ, ισοπαλία σοκ και απώλεια του τίτλου (VIDEO)

Μετά τη διακοπή του αγώνα στο 70' λόγω πέτρας στον επόπτη, η Παναχαϊκή μετέτρεψε το 0-2 που προηγούνταν η ΑΕΚ σε 2-2!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αγώνες της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή στην Πάτρα είχαν πάντα την… περιπέτειά τους. Σε έναν από αυτούς σαν σήμερα πριν από 37 χρόνια, η ΑΕΚ έχασε μέσα από τα χέρια της ένα προβάδισμα με 0-2 και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2.

Έφταιξαν πολλά για εκείνη την ανατροπή που στέρησε από την ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ την ευκαιρία να μειώσει στους τρεις βαθμούς τη διαφορά με τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που εκείνη την ημέρα είχε ηττηθεί στην Καλαμαριά. Βασικά μιλάμε για μια ομάδα που βίωνε τα πέτρινα χρόνια της και που δεν είχε την προσωπικότητα να αξιοποιεί την όποια αγωνιστική υπεροχή της με ανάλογα αποτελέσματα. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχαν και εξωτερικοί παράγοντες.

Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί 0-2 με τέρματα του Σουηδού σέντερ φορ Χόκαν Σάντμπεργκ στο 3’ και στο 63’. Όλα έδειχναν να βαίνουν καλώς, μέχρι το 70ο λεπτό, όταν ο επόπτης Μαντάς βρέθηκε στο έδαφος από πέτρα.

Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά και μετά την επανέναρξή του θα έλεγε κανείς ότι η Παναχαϊκή ήταν… άλλη ομάδα. Ένα ματς που μέχρι το 70’ έδειχνε να έχει «σβήσει», πήρε ξανά φωτιά με το 1-2 που έγινε από τον Βουγιαντίνοβιτς στο 77’. Στο 80’ ο Σάντμπεργκ ζήτησε αλλαγή λόγω στομαχικών διαταραχών και στο 85’ το σοκ ολοκληρώθηκε με την ισοφάριση του Γιώτη στην επαναφορά μετά από κεφαλιά του Βουγιαντίνοβιτς. Η ΑΕΚ είχε χάσει μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία να μπει στην διεκδίκηση του τίτλου.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Παπαδόπουλος, Στυλιανόπουλος, Αρμόδωρος, Μανωλάς, Καραγκιοζόπουλος, Δημητρίου, Πατίκας (86’ Δίντσικος) Παπαϊωάννου, Σάντμπεργκ (80’ Σταφυλίδης) Εστερχάζι, Μαύρος

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X