Αποκάλυψη: Απειλές δέχθηκε ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, επίσημη καταγγελία στην UEFA!

Αποκάλυψη: Απειλές δέχθηκε ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, επίσημη καταγγελία στην UEFA!
Photo Credits: INTIME

Τι αναφέρει ο διαιτητές Κέλετ που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κέλετ που είχε σφυρίξει το ντέρμπι στη Λεωφόρο δέχτηκε απειλές, ενώ αρκετοί διαιτητές δεν αποδέχτηκαν τον ορισμό τους από την ΚΕΔ.

Διαιτητές από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης ζητά η Super League από την ΚΕΔ για τα πλέι οφ, ωστόσο εκείνοι δεν θέλουν να έρθουν. Αρκετές αρνήσεις έχει εισπράξει ήδη ο Μπένετ από έμπειρους ρέφερι και όχι άδικα, βάσει των όσων αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Live Sport».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δανός ρέφερι που σφύριξε το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, κατήγγειλε στην UEFA πως δέχτηκε απειλές όταν γύρισε στη χώρα του. Ο Γιάκομπ Κέλετ είχε καταλογίσει πέναλτι στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων υπέρ των «πρασίνων» για την ενέργεια του Άβιλα, απόφαση που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

Ένα δεύτερο περιστατικό, αφορά την άρνηση του Ούγγρου Ιστβάν Βεντ για το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο οποίος ενημέρωσε την ΚΕΔ το πρωί της Πέμπτης ότι δεν θα έρθει στην Αθήνα. Γι’ αυτό και οι διαιτητές δεν ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, με τον Στιβ Μπένετ να κλείνει τελικά τον Νταμπάνοβιτς, ο οποίος τα έκανε μαντάρα.

Αποκάλυψη: Απειλές δέχθηκε ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός, επίσημη καταγγελία στην UEFA!

Η εφημερίδα αποκαλύπτει και μια άλλη άρνηση elite Πορτογάλου διαιτητή να έρθει για ντέρμπι στην Ελλάδα. Για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της 24ης αγωνιστικής, η ΚΕΔ είχε κλείσει πρωτοκλασάτο ρέφερι, ο οποίος τελικά αρνήθηκε και επιλέχθηκε ο Ζοάο Πινέιρο, ο οποίος ακύρωσε το γκολ του Βρουσάι, προκαλώντας την έκρηξη αντιδράσεων του Ολυμπιακού.

Αυτά είναι κάποια από τα περιστατικά με ξένους διαιτητές στην Ελλάδα, που δεν διαφημίζουν ακριβώς το ελληνικό ποδόσφαιρο, δυσκολεύοντας το έργο της ΚΕΔ να ικανοποιήσει το αίτημα των ΠΑΕ για πρωτοκλασάτους και έμπειρους ρέφερι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X