Μεγάλα ζόρια για τον... Ολυμπιακό - Η Εθνικάρα επέστρεψε και σήκωσε κούπα μέσα στο σπίτι της, το «Καραϊσκάκης»!

Μεγάλα ζόρια για τον... Ολυμπιακό - Η Εθνικάρα επέστρεψε και σήκωσε κούπα μέσα στο σπίτι της, το «Καραϊσκάκης»!
Photo Credits: INTIME

Ο Εθνικός κατέκτησε το Κύπελλο Πειραιά στο σπίτι του, το «Γ. Καραϊσκάκης»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στο σπίτι του και κούπα!

Την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά πανηγύρισε την Τετάρτη (22/3) ο Εθνικός, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Αίαντα Σαλαμίνας στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί, δηλαδή, απ’ όπου τον ξεσπίτωσε ο Ολυμπιακός που μάλλον… ζορίζεται από την εν λόγω εξέλιξη.

Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες έφτασαν στη νίκη χάρη στα τέρματα των Μακρυγιάννη και Αντωνίου, στο 45′ και το 80′ αντίστοιχα, με το τελικό σφύριγμα να τους βρίσκει να πανηγυρίζουν παρέα με τους φίλους τους που βρέθηκαν στη φυσική έδρα της ομάδας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στοχεύοντας στην άνοδο στη Super League 2, ενώ από την πλευρά του ο Αίας μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή ήταν ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΠ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές): Πίνης, Πλουμάτος (81′ Ζαμάνης), Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Παπαγεωργίου, Μαλάι, Διάκος (62′ Αντωνίου), Δρόσης (72′ Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Σάμιος (62′ Δώδας), Κώστας (62′ Παπαγγελής).

Αίας Σαλαμίνας (Τάσος Ανδριώτης): Σαββάκης, Λάσκα (46′ Ζοτάϊ), Λιάτος(81′ Ράμφος), Φιαμέγκος, Γεωργίου, Κοκλιώτης, Αποστολίδης, Μπιλίμπασι (81′ Λαζάκης), ΤΖαβάρας, Ατματσίδης, Χατζής.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X