Παπαδάκης: «Με τον Παναθηναϊκό θα δώσουμε το 110%»

Παπαδάκης: «Με τον Παναθηναϊκό θα δώσουμε το 110%»
Photo Credits: INTIME

Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης μίλησε για τη νέα μέρα που ξημερώνει για την ΑΕΚ στους «8» του Basketball Champions League

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να φύγει νικήτρια στο τελευταίο ματς του ομίλου της κόντρα στη Μάλαγα, όμως είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση παίζοντας για το καθόλου ασήμαντο πλεονέκτημα έδρας στην φάση των «8». Ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης που έδωσε το δικό του στίγμα στην αναμέτρηση στα Άνω Λιόσια, δίνοντας ενέργεια και πάθος στο επιθετικό παιχνίδι της «Ένωσης», μίλησε στο BNsports για όσα ακολουθούν στην πορεία.

Με τη Μάλαγα είχατε ένα δύσκολο παιχνίδι που αν και είχατε εξασφαλισμένη την πρόκριση παίζατε για το πλεονέκτημα έδρας. Ήσασταν μαχητικοί όμως δεν καταφέρατε να φτάσετε στη νίκη. Που θεωρείς ότι οφείλεται αυτό;

«Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να πάρουμε το πλεονέκτημα της έδρας αλλά η Μάλαγα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεν καταφέραμε να έχουμε αν χρειάζονταν τον κόσμο μας στο φορές στους 8 μαζί μας. Τώρα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και βήμα βήμα να δούμε τα επόμενα παιχνίδια».

Η εμφάνιση σου στο παιχνίδι ειδικά στην τρίτη περίοδο έδωσε νέα «πνοή» στην ομάδα και την ώθησε μέχρι την ισοφάριση. Πώς ένιωσες με τον κόσμο που ξεσηκώθηκε για εσάς;

«Πάντα νιώθω πολύ ωραία με τον κόσμο, αλλά σήμερα δεν είναι η μέρα που θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Συνεχίζω τη δουλειά μου σιγά σιγά ώστε να δίνω όσα περισσότερα μπορώ στο γήπεδο».

Το Σάββατο έχετε τον σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Πώς θα τον διαχειριστείτε;

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα. Όπως σε κάθε ματς έτσι και σε αυτό θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Το σημαντικό είναι να το απολαύσουμε, από εκεί και πέρα πρέπει να είμαστε διαρκώς κοντά στο σκορ ώστε να δώσουμε μια καλή μάχη».

Πηγή: bnsports.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X