Το πανό της Original 21 για τα Τέμπη που έμεινε παρά τις πιέσεις (ΦΩΤΟ)

Το πανό της Original 21 για τα Τέμπη που έμεινε παρά τις πιέσεις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η πολιτική παρέμβαση και οι πιέσεις δεν κατέβασαν το πανό της Original 21 για τα Τέμπη στο ματς της ΑΕΚ με το Μαρκόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα ιδιαίτερο και άκρως ενδιαφέρον περιστατικό σημειώθηκε στο ματς του βόλεϊ γυναικών ανάμεσα στην ΑΕΚ και το Μαρκόπουλο, με τον τοπικό σύνδεσμο της Original 21 να ανεβάζει πανό για την τραγωδία στα Τέμπη, να υπάρχουν έντονες πιέσεις για να κατέβει, πράγμα που, τελικά, δεν συνέβη.

Συγκεκριμένα, το πανό που ανήρτησε η Original 21, ανέφερε: «Οι ράγες της ανάπτυξης βαφτήκανε με αίμα ποτέ δεν θα ξεχάσουμε το έγκλημα στα τρένα – Original Μαρκόπουλο». Και σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε πολιτική παρέμβαση για να κατέβει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Ομοσπονδία πιέστηκε από την πολιτική διοίκηση του Αθλητισμού, να ζητήσει να κατέβει το πανό. Ο παρατηρητής του ματς ενημερώθηκε και στη συνέχεια μίλησε με τη διαιτητή Παναγιώτα Ράντσιου.

Προς τιμήν τους, όμως, αμφότεροι έκριναν ότι το πανό δεν είναι ούτε υβριστικού ούτε πολιτικού περιεχόμενου και δεν πρέπει να κατέβει. Παρατηρητής και διαιτητής συμφώνησαν και το πανό παρέμεινε στη θέση του παρά την επιθυμία του πολιτικού προϊσταμένου.

Δείτε το πανό:

Το πανό της Original 21 για τα Τέμπη που έμεινε παρά τις πιέσεις (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X