Οτσάλ: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε»

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ για τη νίκη επί του Μαρκόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ ήταν το κεντρικό πρόσωπο μετά το τέλος του αγώνα με το Μαρκόπουλο καθώς οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο τον τίμησαν προσφέροντας του μια ανθοδέσμη.

Ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι αναφέρθηκε τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στην παρουσία του κόσμου τον οποίον ευχαρίστησε για την στήριξη του:  «Ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι με όπλο μας το μπλοκ. Το Μαρκόπουλο μας πίεσε από το σερβίς και μας δυσκόλεψε αρκετά. Καταφέραμε την ώρα του αγώνα να βρούμε τα πατήματά μας στην υποδοχή και ήρθε η νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήρθε σε εκτός έδρας παιχνίδι και μας στήριξε».

Από την άλλη  μεριά ο προπονητής του Μαρκόπουλου, Ζιανγκρόσι Πασκουαλίνο σχολίασε: «Είχε δύο όψεις το παιχνίδι. Δεν παίξαμε στο πρώτο σετ, ίσως επειδή είχαμε καιρό να παίξουμε επίσημο παιχνίδι. Ήταν κακή εμφάνιση στο πρώτο σετ. Στο δεύτερο και τρίτο σετ είχαμε ευκαιρίες να τα πάρουμε και τα χάσαμε από τα λάθη μας και όχι από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου μας. Πάλι μιλάμε για τις χαμένες ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε, απέναντι στην ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια αλλά όχι για το γεγονός ότι πάλι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις καταστάσεις που μας δόθηκαν. Είναι δύσκολο να βρίσκεις λύσεις σε τέτοια προβλήματα τέτοια περίοδο της σεζόν αλλά πρέπει».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X