ΑΕΚ: Γέμισε με παιδιά από τα σχολεία Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας το κλειστό των Λιοσίων - Συνεργασία του Δήμου με την ΚΑΕ

ΑΕΚ: Γέμισε με παιδιά από τα σχολεία Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας το κλειστό των Λιοσίων - Συνεργασία του Δήμου με την ΚΑΕ
Photo Credits: INTIME

Περισσότερα από 400 παιδιά από τα σχολεία της Νέας Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις με Γαλατασαράι και Μάλαγα

Πάνω από 400 παιδιά από τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας βρέθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ με Γαλατασαράι και Μάλαγα.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΑΕΚ έδωσε την δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να παρακολουθήσουν από κοντά τους δύο αγώνες.

Με ανακοίνωση του ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας ευχαρίστησε την ΚΑΕ τονίζοντας πως η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Περισσότεροι από 400 μαθητές σχολείων της πόλης μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν, τις δύο τελευταίες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της Ένωσης, με Γαλατασαράι και Μάλαγα, στο κλειστό γυμναστήριο των Α. Λιοσίων!

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος ευχαριστεί θερμά τόσο την διοίκηση και τα στελέχη της ΚΑΕ ΑΕΚ, όσο και τους διευθυντές των σχολείων της πόλης μας, για την εξαιρετική συνεργασία στην υλοποίηση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Η συνεργασία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με την ΚΑΕ ΑΕΚ φυσικά και δεν ολοκληρώθηκε, αλλά πρόκειται να συνεχιστεί σε αρκετούς ακόμη αγώνες της ομάδας!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X