Είναι «πόλεμος» εναντίον της ΑΕΚ και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανέναν!

Είναι «πόλεμος» εναντίον της ΑΕΚ και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανέναν!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης ξεκαθαρίζει πως στη φάση που βρισκόμαστε πλέον στο ποδόσφαιρο, η ΑΕΚ έχει μόνο ένα δρόμο απέναντι τους: να είναι όλοι μαζί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως όλη η πολεμική εναντίον της ΑΕΚ με επίκεντρο την διαιτησία, στηρίζεται είτε σε ψευδολογία και παραπλάνηση σε σχέση με τους κανονισμούς, είτε σε άγνοια των κανονισμών.

Η ΑΕΚ έχει να αντιμετωπίσει από την μία ένα οργανωμένο σχέδιο παραπλάνησης και προπαγάνδας από τους αντιπάλους της και από την άλλη την άγνοια και την τάση για «αυτομαστίγωμα» από δικούς της. Ένα μείγμα που γίνεται εκρηκτικό κάποιες φορές.

Οι Παναθηναϊκοί και οι Ολυμπιακοί μπορούν να βγαίνουν και να λένε ό,τι θέλουν στην προσπάθεια τους να παραπλανήσουν. Όταν όμως είσαι ένα πρόσωπο σημαντικό για την ΑΕΚ, δεν μπορείς να βγαίνεις στα πλαίσια της οποιαδήποτε πρόθεσης έκφρασης «αντικειμενικότητας» και να κάνεις έστω και άθελα ζημιά στην ΑΕΚ, φέρνοντας στο προσκήνιο μια άποψη, η οποία πάνω απ’ όλα λανθασμένη.

Οι διάφοροι εκφραστές της «πράσινης» γραμμής, ακόμη και ακραίοι «κόκκινοι» αρθρογράφοι βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν σημαία τον Ντέμη Νικολαΐδη. Θα πει κάποιος και δεν θα έχει άδικο, αν είναι το τίμημα αυτό για να εκφέρεις μια γνώμη που είναι σωστή, τότε γιατί να το σκεφτεί αυτό ο Νικολαΐδης και ο κάθε Νικολαΐδης; Και αυτό δεν είναι λάθος. Ξέρετε ποιο είναι το λάθος; Το λάθος είναι να εκφέρεις μια άποψη που δεν είναι σωστή, να την εκφέρεις με σιγουριά και μετά αυτή να γίνεται εργαλείο στα χέρια όσων προσπαθούν να επιβάλλουν ως αλήθεια το άδικο.

Είναι «πόλεμος» εναντίον της ΑΕΚ και δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για κανέναν!

Βούτυρο στο ψωμί της αμφισβήτησης και της προπαγάνδας εις βάρος της ΑΕΚ

Όταν ο Νικολαΐδης βγαίνει και λέει πως δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δεν αποβλήθηκε ο Άμραμπατ, λέγοντας παράλληλα: «δεν είναι ξεκάθαρος βέβαια ο κανονισμός», μπλέκει σε μια κατάσταση που έρχεται να αλείψει βούτυρο στο ψωμί της αμφισβήτησης και της προπαγάνδας εις βάρος της ΑΕΚ. Ειδικά μάλιστα, όταν ο κανονισμός είναι απόλυτα ξεκάθαρος! Και η ατάκα του: «τι θα γίνει αν το κάνει πέντε ή έξι φορές;» το κάνει ακόμα πιο βαρύ. Προφανώς, το είπε αυτό χωρίς να ξέρει πως ο κανονισμός ακριβώς γι’ αυτή την περίπτωση λέει πως ναι, αν το κάνει επίμονα τότε τιμωρείται πειθαρχικά!

Ο καθένας αναμφίβολα έχει δικαίωμα να εκφράζει τις σκέψεις και τις απόψεις του. Αλλά σε έναν «πόλεμο» που μαίνεται, η ΑΕΚ δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς απολογούμενη. Τι αμαρτήματα πληρώνουν επιτέλους οι ΑΕΚτζήδες να τα τραβάνε όλα αυτά. Ο Ντέμης Νικολαΐδης δεν είναι ο καθένας. Είναι μια εμβληματική μορφή της ΑΕΚ και γι’ αυτό δεν πρέπει να υπάρχουν αναφορές, που γίνονται «όπλο» στα χέρια των αντιπάλων της ομάδας.

Ο Ντέμης δεν χρειάζεται υποδείξεις και προτροπές. Ξέρει καλά, έχει βιώσει στο πετσί του, τα πρώτα χρόνια αυτής της «χούντας» που σκίασε τα πάντα. Είδε να τον «κλέβουν» αγωνιστικά, δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει όσα του άξιζαν. Τώρα, με το ειδικό βάρος του ονόματος του, είναι σημαντικό να μην επιτρέπει σε κανέναν, να κάνει πολιτική εις βάρος της ΑΕΚ χρησιμοποιώντας τα λόγια του.

Ο Ενωσίτης

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X