ΑΕΚ: Η προσωρινή άδεια λειτουργίας της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» πήρε παράταση ακόμα 6 μήνες!

ΑΕΚ: Η προσωρινή άδεια λειτουργίας της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena» πήρε παράταση ακόμα 6 μήνες!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής αργά χθες βράδυ για την άδεια λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το γήπεδο της ΑΕΚ, η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» πήρε παράταση στην προσωρινή άδεια λειτουργία που είχε για ακόμα έξι μήνες.

Η άδεια την οποία είχε λάβει η Ένωση για το γήπεδο έληγε στις 23 Μαρτίου και αργά χθες βράδυ η Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα το Τμήμα Αδειοδότησης Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Αθλητισμού και Πολιτισμού εξέδωσε απόφαση για την «Παράταση Προσωρινής Αδείας Λειτουργίας Αθλητικής Εγκατάστασης στο «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Αττικής».

Προ ολίγων ημερών Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής βρέθηκε στο γήπεδο του Δικεφάλου και όπως φαίνεται αποφάσισε ομόφωνα να παραταθεί η άδεια λειτουργείας του μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023.

Στην απόφαση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στο Ανοικτό Γήπεδο Ποδοσφαίρου «Αγία Σοφία», που περιβάλλεται από τις οδούς Φωκών, Καππαδοκίας Αττάλειας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας δίνεται παράταση της Προσωρινής Άδειας Λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης σε εφαρμογή του από 20.03.2023 Πρακτικού της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας Αγωνιστικών Χώρων & Αθλητικών Εγκαταστάσεων Π.Ε. Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το οποίο έκρινε ομόφωνα ότι η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας».

Η απόφαση αναφέρει επίσης πως η ΑΕΚ οφείλει στο οριζόμενο χρονικό διάστημα να συμμορφωθεί με τις παρατηρήσεις των μελών της αρμόδιας Επιτροπής. «Επισημαίνεται πως για τους αγώνες επαγγελματικού αθλητισμού απαραίτητη είναι η ύπαρξη εν ισχύ Βεβαίωσης καλής λειτουργίας των ηλεκτρονικών συστημάτων εποπτείας αθλητικών εγκαταστάσεων και ονομαστικού εισιτηρίου της ανωτέρω αθλητικής εγκατάστασης».

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη άδεια λειτουργίας που έλαβε η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» ανέφερε πως  «Η ΑΕΚ οφείλει στο οριζόμενο χρονικό διάστημα των έξι (6) μηνών να συμμορφωθεί με τις παρατηρήσεις των μελών της Επιτροπής με την τοποθέτηση διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων ύψους τριών (3) μέτρων στις κερκίδες 46 και 47, διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων ύψους κατ ελάχιστο δυόμιση (2,5) μέτρων στα όρια των κερκίδων 39 και 45 και εξωτερικά της κερκίδας 42. Επίσης το ύψος της περίφραξης του αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να προσαρμοστεί στην ισχύουσα νομοθεσία (άρθρο 5 παράγραφος 3 του 7ου σχετικού)».

 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X