ΑΕΚ: Η γεμάτη ένταση προπόνηση του Μοχαμάντι και τα «μπράβο» του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Η γεμάτη ένταση προπόνηση του Μοχαμάντι και τα «μπράβο» του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλαντ Μοχαμάντι φαίνεται πως έχει επιστρέψει σε πολύ καλή κατάσταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για αρκετούς μήνες συνεχίζει να είναι «απών» από τις αγωνσιτικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ ο Μίλαντ Μοχαμάντι. Ο Ιρανός μπακ ουσιαστικά απείχε από ολόκληρο τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος καθώς ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Έτσι, ο Εχσάν Χατζισαφί τράβηξε το… κουπί όλο αυτό το διάστημα παίζοντας σχεδόν αποκλειστικά όλους τους αγώνες. Για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν πολύ θετικός και γενικότερα από τους διακριθέντεες για την Ένωση. Τις τελευταίες εβδομάδες όμως δεν είναι σε καλό φεγγάρι εμφανώς ταλαιπωρημένος από όλο αυτό το σερί αγωνιστικού χρόνου στα… κόκκινα.

Το θετικό είναι πως ο Μίλαντ Μοχαμάντι -που έχει επιστρέψει στις αποστολές εδώ και κάποιους αγώνες, αλλά δεν έχει πάρει χρόνο- δείχνει πως πλέον είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στη σημερινή προπόνηση ήταν σε φουλ ένταση και έδειξε να είναι και σε… κέφια έχοντας πολύ καλή παρουσία με καλές ενέργειες και σέντρες. Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε και τα ανάλογα «μπράβο» από τον Ματίας Αλμέιδα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X