Ιταλικά media: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κυριακόπουλο, ανοιχτό να κάνει κίνηση»

Ιταλικά media: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κυριακόπουλο, ανοιχτό να κάνει κίνηση»

Ο 27χρονος διεθνής Πατρινός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος, αποτελεί ξανά μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 27χρονος διεθνής Πατρινός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος, αποτελεί ξανά μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος φέτος κάνει μία σεζόν με Σασουόλο και μετά με Μπολόνια με 20 ματς και 1 γκολ και 3 ασίστ. Η Μπολόνια έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει από τη Σασουόλο, ωστόσο σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ στο… κόλπο έχει μπει ή θέλει να μπει και ο Ολυμπιακός.

Στην Ιταλία ο Κυριακόπουλος συνολικά έχει 94 ματς με 2 γκολ και 11 ασίστ. Στη Μπολόνια έχει 7 αγώνες με 2 ασίστ. Οι Πειραιώτες έχουν καταπιαστεί και στο παρελθόν με τον Κυριακόπουλο. Σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και είναι ανοιχτό να κάνει κίνηση.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X