Ιταλικά media: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κυριακόπουλο, ανοιχτό να κάνει κίνηση»

Ιταλικά media: «Ο Ολυμπιακός θέλει τον Κυριακόπουλο, ανοιχτό να κάνει κίνηση»

Ο 27χρονος διεθνής Πατρινός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος, αποτελεί ξανά μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 27χρονος διεθνής Πατρινός μπακ, Γιώργος Κυριακόπουλος, αποτελεί ξανά μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος φέτος κάνει μία σεζόν με Σασουόλο και μετά με Μπολόνια με 20 ματς και 1 γκολ και 3 ασίστ. Η Μπολόνια έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει από τη Σασουόλο, ωστόσο σύμφωνα με τα ιταλικά ρεπορτάζ στο… κόλπο έχει μπει ή θέλει να μπει και ο Ολυμπιακός.

Στην Ιταλία ο Κυριακόπουλος συνολικά έχει 94 ματς με 2 γκολ και 11 ασίστ. Στη Μπολόνια έχει 7 αγώνες με 2 ασίστ. Οι Πειραιώτες έχουν καταπιαστεί και στο παρελθόν με τον Κυριακόπουλο. Σύμφωνα με τις ιταλικές πηγές ο Ολυμπιακός θέλει τον παίκτη και είναι ανοιχτό να κάνει κίνηση.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X