Παγκόσμια... επιβεβαίωση: Πώς σε επίπεδο Μουντιάλ χέρι του Μέσι δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη - Δείτε πώς και γιατί (VIDEO)

Παγκόσμια... επιβεβαίωση: Πώς σε επίπεδο Μουντιάλ χέρι του Μέσι δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη - Δείτε πώς και γιατί (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η απόφαση για χέρι του Μέσι που δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη και «τελειώνει» την πράσινη προπαγάνδα για κάρτα στον Άμραμπατ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόφαση για χέρι του Μέσι που δεν τιμωρήθηκε με κίτρινη και «τελειώνει» την πράσινη προπαγάνδα για κάρτα στον Άμραμπατ που δεν δόθηκε και δεν επέτρεψε στον Παναθηναϊκό να παίξει με παίκτη παραπάνω στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στην ΑΕΚ.

Και έρχεται μία φάση από το πρόσφατο Μουντιάλ με πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Αργεντινής να «τελειώσει» την πράσινη προπαγάνδα για κίτρινη κάρτα στο χέρι του Νορντίν Άμραμπατ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Έρχεται μία φάση να «βουλώσει» στόματα, καθώς τις τελευταίες 24 ώρες έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει τα πάντα για την περιβόητη φάση με το χέρι του Μαροκινού άσου της ΑΕΚ. Και όπως εντέλει αποδείχθηκε στο ανώτερο επίπεδο, ο Παναθηναϊκός έφτιαξε στο μυαλό του μία «αδικία» που στην πράξη δεν υπάρχει.

Αναφερόμαστε, λοιπόν, στη φάση του Αργεντινή – Ολλανδία, όπου ο Λιονέλ Μέσι βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά δεν τιμωρείται με κίτρινη κάρτα.

«Η μπάλα είναι στη μεσαία γραμμή και όλη η ομάδα του είναι πίσω απ’ αυτή. Δεν ανακόπτει υποσχόμενη επίθεση, όπως περιγράφεται στους κανονισμούς του παιχνιδιού, τουλάχιστον κατά την ερμηνεία του ρέφερι», αναφέρει ο αφηγητής στο βίντεο.

Δείτε το βίντεο στο 1.50:

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X