Καλδέρης στο enwsi.gr: «Με τέτοιο κόσμο δεν γινόταν να χάσουμε το πρωτάθλημα»

Καλδέρης στο enwsi.gr: «Με τέτοιο κόσμο δεν γινόταν να χάσουμε το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός της ομάδας ράγκμπι της ΑΕΚ, Δημήτρης Καλδέρης μίλησε στο enwsi.gr για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα ράγκμπι της ΑΕΚ είναι η νέα πρωταθλήτρια Δυτικής Περιφέρειας κάνοντας μια τεράστια ανατροπή στον τελικό με τους Aris Eagles.

Η «Ένωση» νίκησε με 24-20 ενώ βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με 14-0. Μια ανατροπή που έδειξε τις δυνατότητες αλλά και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα των παικτών του «Δικεφάλου» που δεν μπορούσαν με τίποτα να δεχτούν πως θα έχαναν την κούπα μπροστά στους 500 φίλους τους που έκαναν το Δημοτικό γήπεδο Βριλησσίων να μοιάζει με Νέα Φιλαδέλφεια. Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Δημήτρης Καλδέρης μίλησε στην «Ώρα» για την κατάκτηση του τίτλου σχολιάζοντας αρχικά: «Είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να φέρουμε το πρωτάθλημα Ελλάδος 9 παικτών στην ομάδα της καρδιάς μας! Ξεκινήσαμε την χρόνια πολύ δύσκολα με πολλά προβλήματα αλλά μας πίστεψε από την αρχή η διοίκηση και μας στήριξε! Με χαμηλά το κεφάλι και βήμα -βήμα τελειώσαμε την σεζόν αήττητοι και πήγαμε στον τελικό».

«Μεταμορφωθήκαμε στο τέλος»

Όσο για την εξέλιξη του τελικού και τον τρόπο που αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά: «Βρεθήκαμε μα χάνουμε στο πρώτο ημίχρονο 14-0 και 7 λεπτά πριν το τέλος 20-10.

Αυτό ήταν ο κόσμος δεν σταμάταγε να τραγουδάει κι εμείς μεταμορφωθήκαμε στο γήπεδο για να μιλήσει η καρδιά του πρωταθλητή. Το πρωτάθλημα 2023 έγραφε ΑΕΚ και με τέτοιο λαό απλά δεν χάνεις. ΜΑΖΙ είμαστε ΑΝΙΚΗΤΟΙ. ΜΟΝΟ ΑΕΚ

Να θυμίσουμε πως η φετινή ομάδα αποτελείται από τους: Κοντρίν Νεγκούρα, Μιχάλης Κλείτσας-Ασημακόπουλος, Μάριος Σιαλμάς, Δημήτρης Καλδέρης, Ιορδάνης Τριανταφύλλου, Ευάγγελος Βελισσάρης, Αρτέμιος Πιτταράς, Απόστολος Λουκάκης, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, Μάριος Μπελεζάκης, Εμμανουήλ Λαλεδάκης, Άγγελος Λαζάρης, Ιωάννης Κουλαξένος, Γεώργιος Παπάς, Ευστάθιος Δανιηλόγλου, Νικόλαος Κεσκίνης, Χρήστος Λουκάκης, Γεώργιος Τσουλούφας, Πιριγέντς Εουτζένιο, Νικόλαος Γκόντας, Χαράλαμπος Τσιανίκας, Γεώργιος Γκούμας, Αργύριος Θεοδωρόπουλος, Υβ Νζάνγκα.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X