Νέο πλήγμα για την ΑΕΚ: Χωρίς Ουίλιαμς κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα

Νέο πλήγμα για την ΑΕΚ: Χωρίς Ουίλιαμς κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα
Photo Credits: INTIME

Νέο πλήγμα για την ΑΕΚ που δεν υπολογίζει ούτε στον Κένι Ουίλιαμς για το ματς με τη Μάλαγα

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα (19:30) με φόντο την πρώτη θέση του ομίλου της φάσης των 16, με τον Ηλία Καντζούρη να μην υπολογίζει στην παρουσία του Κένι Ουίλιαμς, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να δώσει το παρών στο παιχνίδι της Τρίτης, ο Κένι Ουίλιαμς μένει εκτός για την ΑΕΚ. Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη θλάση 1ου βαθμού στην αναμέτρηση με την Γαλατασαράι, την περασμένη Τετάρτη, με τις πιθανότητες εξ αρχής να μην είναι με το μέρος του.

Ο απόφοιτος του North Carolina έκανε προσπάθεια για να μπορέσει έστω να μπει στην 12άδα, όμως μετά το shootaround το πρωί της Τρίτης το τοπίο ξεκαθάρισε όσον αφορά τη συμμετοχή του.

Ο Ουίλιαμς θα μείνει εκτός για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Ίμπον Ναβάρο, με τον Καντζούρη να στερείται ακόμα μια σημαντική λύση στην επίθεση ενόψει του αγώνα με την κάτοχο του Copa del Rey.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X