ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών Futsal

ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών Futsal
Photo Credits: INTIME

Τι έκαναν οι ακαδημίες Futsal της ΑΕΚ αυτό το Σαββατοκύριακο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και άτυχα αποτελέσματα συνεχίστηκε η αγωνιστική για τα τμήματα της Ακαδημίας Futsal της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 18-19/03.

Η αρχή έγινε με την ήττα της Κ9 σε ένα γήπεδο πολύ διαφορετικό (μικρότερο από όλα τα υπόλοιπα) που τα παιδιά μας δεν μπόρεσαν ποτέ να προσαρμοστούν και ηττήθηκαν από την τοπική ομάδα της Καλλιθέας με 5-2.

Η συνέχεια έγινε με τη Κ10 σε ένα παιχνίδι που δεν χωράει αμφισβήτηση για την ανωτερότητα της ΑΕΚ που πέρασε νικηφόρα από την έδρα των Ιππέων Αχαρνών με σκορ 18-0. Η Κ12 συνέχισε με πολύ καλή εμφάνιση, αλλά στάθηκε άτυχη μιας και στο τέλος του αγώνα ηττήθηκε με 3-2 από την ομάδα του Ερμή Ζωγράφου.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και αυτή τη βδομάδα είχαμε για την Κ13 που πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Δούκα με 7-1, σε ένα παιχνίδι που υπήρξαν πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες για πετύχουν περισσότερα γκολ.

Το τμήμα που αρνείται να χάσει στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το έκανε ξανά. Η Κ12 απέσπασε σε μια δύσκολη έδρα την ισοπαλία με 3-3 από τον Ηρακλή Αγίου Δημητρίου. Την ήττα στο κλειστό του Περάματος γνώρισε η Κ15 στο πρώτο παιχνίδι των play off απέναντι στο Ικόνιο με 4-2 μπροστά σε 200 άτομα που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Στην τελευταία φάση του αγώνα ηττήθηκε και η Κ18 από την ομάδα του Ερμή Ζωγράφου εντός έδρας με 2-1 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπου βρήκε την ομάδα του Ερμή στην πρώτη θέση και την ομάδα της ΑΕΚ στη τρίτη θέση και πλέον ετοιμάζεται για τα play off.

Τέλος, νικηφόρο πέρασμα από το Γέρακα είχαμε για τα κορίτσια μας με σκορ 6-0. Δυστυχώς, η νίκη στιγματίστηκε από τον τραυματισμό της αθλήτριάς μας, Ηλέκτρας Κανά, στην οποία και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Καλλιθέα – ΑΕΚ 5-2
Κατηγορία: Κ9.

Ιππείς Αχαρνών – ΑΕΚ 0-18
Κατηγορία: Κ10.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 3-2
Κατηγορία: Κ12.

ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΚ 1-7
Κατηγορία: Κ13.

Ηρακλής Αγ. Δημητρίου – ΑΕΚ 3-3
Κατηγορία: Κ12.

Νέο Ικόνιο – ΑΕΚ 4-2
Κατηγορία: Κ15.

Ερμής Ζωγράφου – ΑΕΚ 2-1
Κατηγορία: Κ18.

Γέρακας – ΑΕΚ 0-6
Kατηγορία: Κορασίδες.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X