Ο Τσατάλης «τελείωσε» on air την πράσινη προπαγάνδα: «Πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προπαγάνδα εις βάρος μας»

Ο Τσατάλης «τελείωσε» on air την πράσινη προπαγάνδα: «Πάνε να δημιουργήσουν εντυπώσεις και προπαγάνδα εις βάρος μας»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, μίλησε στον αέρα του ΣΠΟΡ ΦΜ για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τα όσα έχουν ακολουθήσει για αφορμή τη διαιτησία του Νταμπάνοβιτς.

«Ακούμε τις τελευταίες μέρες, χθες και σήμερα, όσον αφορά στην επικοινωνία της ΠΑΕ ΑΕΚ για ατοπήματα και υιοθέτηση πρακτικών άλλων ομάδων. Αυτό μας έχει ενοχλήσει. Ο ρόλος μας είναι θεσμικός και το δικαίωμα να εκφραζόμαστε ελεύθερα υπάρχει. Δεν μπορούμε να ακούμε ότι χρησιμοποιούμε πρακτικές Ολυμπιακού. Αυτό δεν είναι κριτική, πηγαίνει προς την προπαγάνδα για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Η άποψη της ΑΕΚ δεν είναι υπεράνω κριτικής, αλλά απαιτεί να αντιμετωπίζεται με σεβασμό. Όταν μας βάζουν ακραίες ταμπέλες, είναι έλλειψη σεβασμού», τόνισε.

«Θα ήταν αστείο να πω κι εγώ κάτι εναντίον αυτού του Μέσου (σ.σ. bwinΣΠΟΡ FM 94,6). Όταν όμως μας ενοχλεί κάτι, τότε είναι ανάγκη να το εκφράσουμε. Τις απόψεις που εκφράζουμε για τη διαιτησία τις εκφράζουμε με επιχειρήματα. Το να λέμε ότι προσπαθούμε να κάνουμε το άσπρο-μαύρο δεν βγάζει πουθενά», πρόσθεσε.

Για τη μη αποβολή του Άμραμπατ στο ντέρμπι της Κυριακής είπε: «Δεν επικαλούμαστε τους κριτικούς διαιτησίας στην τηλεόραση. Όμως ο Κουτσιαύτης ανέφερε τι λέει ο κανονισμός. Ο κανονισμός δεν σηκώνει συζήτηση. Κατ’ εμέ κάνει λάθος ο Ντέμης Νικολαΐδης στον τρόπο που αντιμετωπίζει τη φάση. Δεν με ενδιαφέρει ο ρόλος που έχει υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα, αλλά η ουσία της τοποθέτησής του. Αν κάποιος κάνει 3, 5 ή 2 φορές χέρι ασφαλώς και θα πάρει κάρτα, αλλά όχι στην προκειμένη περίπτωση με τον Άμραμπατ, όπως αναφέρεται στον κανονισμό».

Όσο για το πέναλτι που ακυρώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα είπε: «Έχουν δοθεί ανάλογα πέναλτι με αυτό που δεν δόθηκε στην ΑΕΚ. Είναι πολύ αμφίβολο αν βρήκε την μπάλα ο Παλάσιος, ενώ ο Αραούχο τη βρήκε σίγουρα. Δεν κουνάμε το δάχτυλο σε κανέναν. Απαντάμε, αμυνόμαστε στην ουσία, απέναντι σε έναν πόλεμο που δεχόμαστε. Η διαιτησία του Νταμπάνοβιτς μού προκάλεσε εκνευρισμό σε πάρα πολλές περιπτώσεις, με τις καθυστερήσεις του Μπρινιόλι, τα χέρια του Παλάσιος και άλλες φάσεις».

Τέλος, αναφορικά με παλαιότερη θέση της ΑΕΚ σχετικά με την απόσταση που έσκασε φωτοβολίδα κοντά στην εστία του Μπρινιόλι στο ματς της κανονικής περιόδου, ανέφερε: «Λεγόταν ότι η ΑΕΚ είχε ηθική υποχρέωση για την φωτοβολίδα στην εστία του Μπρινιόλι. Προς τιμήν του Παναθηναϊκού, δεν εκμεταλλεύτηκε την περίσταση. Όμως δεν γίνεται να εξισωθεί η υπόθεση αυτή με τα δοκάρια στο Περιστέρι, που δεν έχει καμία σχέση. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να έρθουμε σε σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X