Προς Πέμπτη 30/03 το Προμηθέας-ΑΕΚ

Προς Πέμπτη 30/03 το Προμηθέας-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση του Προμηθέα με την ΑΕΚ είχε αναβληθεί και αναμένεται να διεξαχθεί (30/3)

Η 19η αγωνιστική πραγματοποιήθηκε από το Σαββατοκύριακο με ένα παιχνίδι να αναβάλλεται. Αυτό ανάμεσα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ στο κλειστό «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας. Αιτία ήταν η απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, η οποία κράτησε την αποστολή των Πατρινών στο Λονδίνο έως την Παρασκευή.

Άλλωστε οι Προμηθείς έφτασαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής και ως εκ τούτου η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Η νέα ημερομηνία παραμένει ανοιχτή, όμως με δεδομένο το πρόγραμμα των δύο ομάδων, που είναι αρκετά πιεσμένο, λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους σε Eurocup και BCL αντίστοιχα, ο ΕΣΑΚΕ έχει προκρίνει μία ημερομηνία για την διεξαγωγή της αναβληθείσας αναμέτρησης.

Αυτή είναι η Πέμπτη 30 Μαρτίου. Στη λίγκα έχουν «κυκλώσει την ημερομηνία αυτή καθώς από τη μία η ΑΕΚ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στο BCL, μιας και η φάση των 16 ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, από την άλλη ο Προμηθέας έχει διαδοχικές υποχρεώσεις, όμως την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει την Χάποελ Τελ Αβίβ, εκτός έδρας, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Έτσι η 30η Μαρτίου φαντάζει ως η πιο πιθανή ημερομηνία για την διεξαγωγή του αγώνα, με την λίγκα να καλύπτει ένα ακόμα κενό στο πρόγραμμα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X