«L' Equipe»: «Το μέλλον του Μέσι στην Παρί είναι πιο αβέβαιο από ποτέ»

«L' Equipe»: «Το μέλλον του Μέσι στην Παρί είναι πιο αβέβαιο από ποτέ»
Photo Credits: INTIME

Αβέβαιο του μέλλον του Μέσι στην Παρί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι πιο αβέβαιο από ποτέ. Αυτό αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», σημειώνοντας ότι ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε χθες (19/3) ένα δυσάρεστο βράδυ στην ήττα (0-2) από τη Ρεν.

«Και το μέλλον του στον σύλλογο, που δεν είναι πλέον τόσο σίγουρο ότι θέλει να τον κρατήσει, φαίνεται πιο αβέβαιο από ποτέ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τόσο ο σύλλογος όσο και ο παίκτης εμφανίζονται πλέον επιφυλακτικοί, δεν είναι σίγουροι αν είναι καλύτερο να επεκτείνουν το συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Ο Μέσι αποδοκιμάστηκε χθες από τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια, χωρίς να τους ευχαριστήσει, όπως έκαναν οι συμπαίκτες του.
Κινήσεις-των φιλάθλων και του Μέσι- που σύμφωνα με την εφημερίδα «εξετάστηκαν εξονυχιστικά ακόμη και στα ανώτερα κλιμάκια της Παρί Σεν Ζερμέν».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X