Τσάλμερς: «Κανείς δεν φοβάται τον ΛεΜπρόν» (VIDEO)

Τσάλμερς: «Κανείς δεν φοβάται τον ΛεΜπρόν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

O Mάριο Τσάλμερς συνεχίζει να ρίχνει τα... καρφάκια του προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστό είναι εδώ και χρόνια πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Μάριο Τσάλμερς είχαν τα… θεματάκια τους. Τρία χρόνια πριν ο πρώην γκαρντ της ΑΕΚ αποκάλυψε τι είπε στον ΛεΜπρόν Τζέιμς κατά τη διάρκεια του περίφημου τσαμπουκά στο timeout των Μαϊάμι Χιτ!

Ο Τσάλμερς είχε αναλάβει να μαρκάρει τον Πολ Τζορτζ. Σε μια φάση ο Τσάλμερς κόλλησε στο σκριν, ο Τζορτζ του ξέφυγε και έβαλε τρίποντο. Ο Τζέιμς… τρελάθηκε και του είπε διάφορα. Στο timeout που ακολούθησε την… έπεσε στον Τσάλμερς στον πάγκο και παραλίγο να τον… βουτήξει. Από την πλευρά του, ο Τσάλμερς αποκάλυψε την ατάκα που είπε στον King εκείνες τις στιγμές: «Είσαι ο σταρ! Σταμάτα να κάνεις σαν σκ…α και παίξε».

Ο Μάριο μίλησε στο playmaker και τόνισε πως οι παίκτες του ΝΒΑ τη σημερινή εποχή δεν φοβούνται τον ΛεΜπρόν, σε αντίθεση με ότι γινόταν στην εποχή που έπαιζε ο Μάικλ Τζόρνταν. «Κανείς δεν φοβάται τον ΛεΜπρόν», είπε χαρακτηριστικά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X