Ναβάρο: «Σημαντικό ματς σε ένα εχθρικό περιβάλλον - Ο Οριόλα δίνει πολλά στην ΑΕΚ»

Ναβάρο: «Σημαντικό ματς σε ένα εχθρικό περιβάλλον - Ο Οριόλα δίνει πολλά στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο τεχνικός της Μάλαγα, Ίμπον Ναβάρο μίλησε τη Δευτέρα (20/3) ενόψει του ματς με την ΑΕΚ

Ο τεχνικός της Μάλαγα, Ίμπον Ναβάρο μίλησε τη Δευτέρα (20/3) ενόψει του ματς με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

«Μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα θα ήταν καλύτερο να μην είχαμε το ταξίδι στην Αθήνα, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε», είπε ο Ναβάρο και πρόσθεσε: «Πάνω από την κούραση είναι η ευθύνη να γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να νικήσουμε για να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο, αλλά θα πρέπει να είμαστε κοντά στη συνηθισμένη εκδοχή της ομάδας για να αντέξουμε τη σκληρότητα του αντιπάλου, να τον ανταγωνιστούμε και να είμαστε καλύτεροι».

«Η απουσία του Στρέλνιεκς είναι σημαντική για την ΑΕΚ, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα είναι και ο Ουίλιαμς», είπε σχετικά με την Ένωση ο Ναβάρο, ο οποίος αποκάλυψε πως στην ομάδα του υπάρχει πρόβλημα με τον Μπριθουέλα σπεύδοντας να πει ότι «θα δούμε πώς θα επηρεάσουν οι απουσίες μας και τις δύο ομάδες».

«Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να επιβάλει τον πιο αργό ρυθμό του παιχνιδιού της. Θέλουμε να τρέξουμε περισσότερο, οπότε ο έλεγχος του ριμπάουντ θα είναι ένα θεμελιώδες σημείο και θα μπορέσουμε να είμαστε ο εαυτός μας σε ένα περιβάλλον που θα είναι πολύ εχθρικό», ανέφερε ακόμη ο τεχνικός της Μάλαγα.

Όσο για το πρώτο ματς επισήμανε πως η διαφορά ήταν πλασματική. «Οι 22 πόντοι υπέρ μας από τον αγώνα που παίξαμε στη Μάλαγα είναι μια διαφορά που δεν είναι πραγματική. Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς που “έσπασε” στα τελευταία 5 λεπτά όταν ο ρυθμός μας τους έκανε να πέσουν. Είναι μια ομάδα με υψηλότερη rotation short, αλλά τώρα έχουμε και τραυματισμούς και αυτό είναι πιο ομοιόμορφο. Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε λεπτομέρειες, στα ποσοστά επιτυχίας, στον έλεγχο των ριμπάουντ, το ποσοστό ελεύθερων βολών… Νομίζω ότι αυτό θα είναι πιο σημαντικό από τη φθορά».

Ο Ναβάρο επίσης αναφέρθηκε και στον Οριόλα λέγοντας πως «είναι είναι πολύ ευέλικτος. Μέσα τους δίνει περισσότερο rotation. Είναι πολύ πετυχημένος στο σουτ τριών πόντων, φέρνει γνώση του παιχνιδιού, ικανότητα στα ριμπάουντ, ενέργεια, πολύ βαθιές συνέχειες… Τους δίνει πολλά πράγματα. Μας ξέρει πολύ καλά και αυτό του δίνει ένα συν. Είναι άλλος ένας παίκτης που θα πρέπει να ελέγξουμε. Ανησυχώ για αυτόν, ανησυχώ για τον ρόλο του Γόντικα, που δεν έχει καμία σχέση με αυτόν που ήρθε στη Μάλαγα, Είναι ο αρχικός σέντερ μπροστά από τον Μίτσελ και τους δίνει πολλά ποιοτικά λεπτά. Είναι, μαζί με τον Μάιλς, ένα πολύ δυνατό εσωτερικό παιχνίδι».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον παράγοντα έδρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε παίξει ήδη στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, με εμπειρία, που ξέρουν να παίζουν σε τέτοιου είδους περιβάλλον. Είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι πολύ εχθρικό για εμάς και πολύ ευνοϊκό για αυτούς, αλλά αυτό που πρέπει να δείξουμε, είναι προσωπικότητα και στιβαρότητα ως ομάδα και να ελέγξουμε τα συναισθήματα και να κάνουμε το παιχνίδι όσο πιο σταθερό γίνεται».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X