Προπαγάνδα στο φουλ, μόνο κατά της ΑΕΚ!

Προπαγάνδα στο φουλ, μόνο κατά της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Οση ανοχή και εάν έχει κάποιος στη σπέκουλα και στα μυθεύματα, όσα γράφονται εναντίον της ΑΕΚ την έχουν ξεπεράσει προ πολλού. Γράφει ο Σ. Καζαντζόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξέρουμε όλοι, το νιώθουμε όσοι κινούμαστε γύρω από την ΑΕΚ και υποθέτω κι αυτοί που είναι εντός της, πως σε αυτή την τελική ευθεία που έχουν βγει τα μεγάλα «μαχαίρια», έχει να αντιμετωπίσει μια επίθεση από 2+1 επικοινωνιακά συστήματα. Του Ολυμπιακού μόνιμα. Του Παναθηναϊκού τους τελευταίους μήνες που την έχει στοχοποιήσει αποκλειστικά και αμολά αετό σε ό,τι αφορά τον πάλαι ποτέ… αιώνιο αντίπαλο του. Και εν μέρει κάποιες φορές και από την πλευρά του ΠΑΟΚ, όπου για να καλυφθούν κάποιες από τις απίστευτες συμπεριφορές και αναφορές του Λουτσέσκου για το VAR και την Αθήνα, από δω το πάνε από εκεί το φέρνουν, για την ΑΕΚ αφήνουν υπονοούμενα κυρίως.

Από το τέλος του ντέρμπι της Κυριακής πυρ ομαδόν πάλι. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί. Πασάρει ο ένας, σουτάρει ο άλλος κι απλά αλλάζουν μεταξύ τους ρόλους. Ευνοήθηκε η ΑΕΚ λέει με τον Παναθηναϊκό! Ξεκινάς με καλή θέληση κι αυτό έκανα σε δύο διαφορετικά κείμενα τις τελευταίες ημέρες. Με κάτι που όλοι κατάλαβαν βλέποντας σε δυο ματς τον Νταμπάνοβιτς. Δηλαδή, πως είναι ένας κακός διαιτητής. Πως κακώς τον έφερε η ΚΕΔ, ειδικά αφότου τον είδαν και στο κύπελλο. Και πως πρέπει να τελειώνουμε με τα ψυχοπαίδια του Κλάτενμπεργκ που έχουμε «κληρονομήσει».

Οι κανονισμοί δεν ισχύουν μόνο για την ΑΕΚ

Αλλά για να μην τρελαθούμε κιόλα. Από το να παρουσιάζεται πως ο κακός διαιτητής Νταμπάνοβιτς «έσφαξε» τον Παναθηναϊκό, να μιλάμε για οργισμένο Παναθηναϊκό και να βγάζουμε φάσεις ως απόδειξη για τις οποίες ο κανονισμός ούτε κατά διάνοια το δικαιολογεί, πάει πολύ. Για μένα τουλάχιστον και πιθανολογώ και την ΑΕΚ όλη. Ήμαρτον που θα έλεγε και μια ψυχή. Χέρι Άμραμπατ, πέναλτι που ζητάει ο Παναθηναϊκός για χέρι του Χατζισαφί. Ξεκάθαροι οι κανονισμοί. Τους ανέφερε ο Καραλής στην ανάρτηση του. Δεν σας αρέσει να τους διαβάσετε από τον Καραλή; Πηγαίνετε να τους διαβάσετε μόνοι σας. Αναρτημένοι είναι. Μερικά κλικ. Σας τους είπε κι ο Κουτσιαύτης αναλυτικά, για όλες τις φάσεις που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός.

Αλλά θα πείτε, φαίνεται πως σε αυτήν την πλευρά της Μεσογείου, οι κανονισμοί ισχύουν για όλους εκτός από την ΑΕΚ. Πώς να ξεχάσω την ιστορία του Περιστερίου; Ο κανονισμός πιο σαφής δεν γινόταν. Μη τέλεση αγώνα για αντικανονικότητα του γηπέδου, κατακυρώνει το ματς υπέρ του φιλοξενούμενου και τέλος. Τι ζήσαμε αντί γι’ αυτό. Πως την ευθύνη έχουν ο Παχατουρίδης και ο Τσαλίκης, σπέκουλες με μεζούρες και ανυπόστατες ιστορίες, ότι δήθεν φοβόταν τον Ατρόμητο και δεν ήθελε να παίξει. Επειδή, εντόπισε πως υπήρχαν συνθήκες αλάνας και το κατήγγειλε!
Δεν είναι θέμα γνώμης, είναι δεδομένο

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα στα οποία μπορεί ο καθένας να έχει γνώμη και άποψη. Τα συγκεκριμένα, δεν εμπίπτουν σε αυτήν τη διαδικασία. Δεν είναι θέμα γνώμης, αλλά ζήτημα κανονισμών. Γι’ αυτό υπάρχουν οι ρημαδιασμένοι, για να ξεφύγουμε από τις εποχές της ζούγκλας. Δεν μπορούμε να τους επικαλούμαστε όταν υποστηρίζουν την άποψη μας και να τους αγνοούμε επιδεικτικά όταν συμβαίνει το αντίθετο. Δεν πάει έτσι.

Δεν μπορούμε να κάνουμε σαν να μην υπάρχουν για να κατασκευάζουμε σκηνικά αδικίας που δεν υπήρξαν ποτέ και δεν δικαιολογούνται από κανέναν κανονισμό. Δεν μπορεί να γίνεται ατέρμονη κουβέντα για χέρι- πέναλτι στον Χατζισαφί από κεφαλιά παίκτη της ΑΕΚ και με τον Κουρμπέλη να τον σπρώχνει από πίσω. Δεν μπορείς να λες σε άλλες περιπτώσεις τα είπαν οι τηλεκριτικοί και τώρα που λένε αυτά που αναφέρουν οι κανονισμοί να αμολάς αετό.
Τα ίδια και χειρότερα με τη φάση στο φινάλε. Ακουμπά την μπάλα ο Παλάσιος, γίνεται κάτοχος ο Αραούχο που σουτάρει και ανατρέπεται. Πέναλτι, έστω και εάν δεν έβλεπε ή δεν είχε πρόθεση να κλωτσήσει ο Παλάσιος. Ετσι δεν δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα; Χαζό, αλλά πραγματικό (ασχέτως εάν εκεί υπήρχε και χέρι του Κουρμπέλη). Το πέναλτι δόθηκε, το πήρε πίσω ο Νταμπάνοβιτς, λέγοντας πως δεν καταλόγισε ποτέ.

Η μόνη λύση για την ΑΕΚ

Αλλά εδώ θα πει κάποιος βγαίνουν ακόμα και φίλοι της ΑΕΚ και λένε «ναι μεν αλλά…». Επηρεασμένοι προφανώς από το επικοινωνιακό τσουνάμι που δέχονται ή ίσως και από κάποια μορφή αυτομαστιγώματος, να αρνηθούν τα πάντα. Δεν μπορείς να τα βάζεις με τον κόσμο που θα αφιερώσει λίγο χρόνο στη δύσκολη καθημερινότητα του και θα κατακλυστεί από «ειδήσεις» και σχόλια που του λένε πως η ομάδα του ευνοήθηκε. Εγώ το μόνο που προτρέπω είναι να δουν τις φάσεις, να εμπιστευτούν τα μάτια και την κρίση τους και έπειτα να συζητήσουμε για κάθε φάση.
Δεν έχει κοινή λογική, να ζούμε επί μήνες με τη ζαλούρα για την ανάλυση, ότι δεν υπάρχει φάουλ στον Χατζισαφί από το σπρώξιμο του Σπόραρ στο πρώτο «Καμπακόφειο» πέναλτι στην Λεωφόρο και να λες μετά για φάουλ του Σιμάνσκι πριν την φάση που έδωσε πέναλτι ο Μαυροβούνιος. Όταν είναι πιο φανερό και από φανερό, πως ο παίκτης της ΑΕΚ σηκώνεται και κατεβαίνει με τα χέρια σε όρθια θέση. Δεν γίνεται να μας βγάλετε όλους τυφλούς.

Σας το είπα και χθες. Το είχε πει ο μακαρίτης ο Κυράστας στην εποχή της πρώτης σκληρής παράγκας: «Ηρέμησε ρε. Τι θα κάνουμε τώρα; Θα πεθάνουμε γι’ αυτούς τους αλήτες; Όχι ρε, δεν θα πεθάνουμε, θα πολεμήσουμε». Θα λέμε πάντα την αλήθεια, θα βάζουμε την κρίση και τα δικά μας μάτια. Δεν μπορεί να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν και οι υπόλοιποι να βλέπουμε απαθείς. Δεν μπορεί να μην αντιδράσει κανείς όταν παρουσιάζεται μια εικόνα που αντίκειται σε κάθε κανονισμό του ποδοσφαίρου.

Ολοι μαζί ή…

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X