Ο ΠΑΟΚ «ξεγυμνώνει» τον Μαρινάκη: «Κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League - Προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με συναντήσεις του»

Ο ΠΑΟΚ «ξεγυμνώνει» τον Μαρινάκη: «Κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League - Προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού με συναντήσεις του»
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την οποία κάνει επίθεση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, «ξεγυμνόνοντας» τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Μαρινάκης κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως πρόεδρος της Super League, καθώς το μόνο που κάνει είναι να προασπίζει τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή της στην σημερινή ανακοίνωση της Stoiximan Super League, σχετικά με την εμπλοκή της στον ορισμό των διαιτητών των Play Offs.

Παρότι είμαστε μέλος του συνεταιρισμού και ενδιαφερόμαστε ιδιαιτέρως για την ισονομία στους αγώνες που απομένουν, ούτε ενημερωθήκαμε, ούτε συμφωνούμε να έχει την παραμικρή εμπλοκή -και μάλιστα από το παράθυρο- στην επιλογή διαιτητών ο κ.Κλάτενμπεργκ.

Συμφωνήσαμε και εμμένουμε ότι οι διαιτητές των κρίσιμων εναπομείναντων αγώνων, πρέπει να είναι υψηλού επιπέδου. Κάθε απόφαση επ´αυτού ωστόσο, ανήκει στην επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η οποία μόνο μπορεί να συνεδριάσει και να αποφασίσει επί του αιτήματος να έχει εμπλοκή η Stoiximan Super League στην επιλογή διαιτητών.

Μόνη υπεύθυνη για την επιλογή διαιτητών είναι η ΚΕΔ και οι μόνοι εξωγενείς παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν το έργο της, είναι η UEFA και η επιτροπή διαιτησίας της. Σε καμία περίπτωση η Stoiximan Super League που ανέκαθεν διοικείται από Πρόεδρο ή στέλεχος ομάδας, με αποτέλεσμα να τίθεται ζήτημα μεροληψίας, ειδικά όταν η ομάδα αυτή είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος.

Ο κ.Μαρινάκης μπορεί να κάνει όσες συναντήσεις θεωρεί σωστές για να προασπίσει τα συμφέροντα της ομάδας του, ως Πρόεδρος του Ολυμπιακού, ωστόσο δεν μπορεί να κάνει κατάχρηση του ρόλου του ως Προέδρου του συνεταιρισμού όλων των ομάδων, χωρίς προηγούμενη απόφαση του ΔΣ της Stoiximan Super League.»

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X