Την Τετάρτη η δεύτερη προσφορά από τον Σεΐχη του Κατάρ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την Τετάρτη η δεύτερη προσφορά από τον Σεΐχη του Κατάρ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Δεύτερη επίσημη πρόταση για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να καταθέσει την ερχόμενη Τετάρτη (22/3), ο Σεΐχης του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται να… τρέχουν οι διοικητικές εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το αγγλικό «Sky Sports» να αναφέρει πως ο Σεΐχης του Κατάρ, Γιασίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τανί, πρόκειται να καταθέσει τη δεύτερη επίσημη προσφορά του για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου, την ερχόμενη Τετάρτη (22/3)!

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, οι επαφές με τους Γκλέιζερ συνεχίστηκαν σε πολύ καλό κλίμα την περασμένη Πέμπτη (16/3), με τον Σεΐχη να είναι πλέον διατεθειμένος να πλησιάσει αρκετά τις οικονομικές απαιτήσεις των τωρινών διοικητικών ηγετών του συλλόγου.

Την ίδια ώρα, και ο Βρετανός εκατομμυριούχος, Τζιμ Ράτκλιφ, αναμένεται να καταθέσει τη δεύτερη προσφορά του και μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X