Στο ετήσιο Deree Business Week Forum συμμετείχε η Αρκάδη: Ανέλυσε πώς η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα στηρίξει τη βιώσιμη ανάπτυξη της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Στο ετήσιο Deree Business Week Forum συμμετείχε η Αρκάδη: Ανέλυσε πώς η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα στηρίξει τη βιώσιμη ανάπτυξη της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη συμμετοχή της Αγγελικής Αρκάδη στο ετήσιο Deree Business Week Forum

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ετήσιο Deree Business Week Forum συμμετείχε την Παρασκευή (17/3) η Αγγελική Αρκάδη.

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ ανέλυσε πώς η καθημερινή και πολυεπίπεδη λειτουργία της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena» θα αποτελέσει τον πυρήνα γύρω από τον οποίο θα στηριχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη του κλαμπ, ενώ παρουσίασε τους χώρους και τις παροχές του γηπέδου της Ένωσης εξηγώντας εκτενώς τις δυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης και βιώσιμης ανάπτυξής του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

«Στο ετήσιο Deree Business Week Forum συμμετείχε την Παρασκευή (17/3) η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, αναφερόμενη στις δυνατότητες που δίνει στην ομάδα μας η OPAP ARENA.

Η κ. Αρκάδη στην 40λεπτη ομιλία της με θέμα ”OPAP ARENA, the Core of AEK FC Sustainability in the New Era”, αναφέρθηκε στο πως η καθημερινή και πολύ – επίπεδη λειτουργία του γηπέδου της ΑΕΚ θα αποτελέσει τον πυρήνα γύρω από τον οποίο θα στηριχθεί η βιώσιμη ανάπτυξη του Συλλόγου σε αυτή τη νέα εποχή, όπως συμβαίνει με κάθε σύγχρονο νέο γήπεδο σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη, στο σημερινό αθλητικό περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται και εξελίσσεται με ραγδαίο ρυθμό.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική παρουσίαση των χώρων και των παροχών του γηπέδου και εξηγήθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες εμπορικής εκμετάλλευσης και η βιώσιμη ανάπτυξή του».

 

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X