Τσατάλης για διαιτησία: «Κανένα πέναλτι Χατζισαφί, συζητήσιμη η κίτρινη σε Αμραμπατ - Άλλαξαν απόφαση πέναλτι χωρίς VAR και πάνε να βγάλουν την ΑΕΚ ευνοημένη!»

Τσατάλης για διαιτησία: «Κανένα πέναλτι Χατζισαφί, συζητήσιμη η κίτρινη σε Αμραμπατ - Άλλαξαν απόφαση πέναλτι χωρίς VAR και πάνε να βγάλουν την ΑΕΚ ευνοημένη!»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για τη διαιτησία του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απίστευτα πράγματα έγιναν χθες στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» από τον διαιτητή Νίκολα Νταμπάνοβιτς και πάνε να βγάλουν την ΑΕΚ… ευνοημένη.

Ο Μαυροβούνιος διαιτητής έδωσε πέναλτι στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων για το χτύπημα του Παλάσιος στον Αραούχο, ωστόσ χωρίς να πάει το VAR, άλλαξε την απόφασή του. Σε ανάρτηση του ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης τονίζει πως «το γεγονός πως σύσσωμη η επικοινωνία του ΟΣΦΠ υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα». Ενώ, σχολιάζει και τις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη:

Οι δύο πιο κανονικοί τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην φάση του Χατζισαφί. Και φυσικά δεν υπάρχει.

Ο ένας από τους δύο λέει πως δεν υπάρχει κάρτα στο χέρι του Άμραμπατ. Στην πραγματικότητα λοιπόν μένει αυτή ως η μόνη συζητήσιμη απόφαση από αυτές στις οποίες πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους. Σε ματς που χωρίς χρήση VAR άλλαξε απόφαση ο διαιτητής για πέναλτι υπέρ μας. Από την κατηγορία των πέναλτι που έχουν δοθεί με την σέσουλα μέσω VAR φέτος υπέρ των αντιπάλων μας.

Παρόλα αυτά και τα πρωτοσέλιδα σήμερα, ποικίλης προελεύσεως μάλιστα, μας θέλουν σούπερ ευνοημένους. Οι ίδιοι που είδαν μια χαρά τον Καμπάκοφ, δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο με τον Νορβηγό στην Τούμπα και πάει λέγοντας…

Μια που το έφερε η κουβέντα πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι, αλλά δεν ήταν αυτό στον Χατζισαφί στη φάση του πρώτου από τα δύο πέναλτι – φαντάσματα στην Λεωφόρο.

Τέλος, το γεγονός πως σύσσωμη η επικοινωνία του ΟΣΦΠ υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X