Αφοπλιστικός Κρόος για Αζάρ: «Δεν λυπάμαι γι' αυτόν, δεν περνάει και τόσο άσχημα»

Αφοπλιστικός Κρόος για Αζάρ: «Δεν λυπάμαι γι' αυτόν, δεν περνάει και τόσο άσχημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σχέση του Εντέν Αζάρ με τη Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στα «τάρταρα». Ο Βέλγος μεσοπιθετικός βλέπει τα αγωνιστικά λεπτά με το σταγονόμετρο τη φετινή σεζόν και κινείται μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην ισπανική πρωτεύουσα, δίχως να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι εδώ και ενάμιση χρόνο, διάστημα στο οποίο φανέρωσε εκ νέου τραυματισμούς και προβλήματα φυσικής κατάστασης.

Στις πρόσφατες δηλώσεις του, ο άλλοτε σταρ της Τσέλσι και της εθνικής Βελγίου εμφανίστηκε αρκετά πικραμένος με την κατάσταση που βιώνει στη Βασίλισσα, από την οποία πάντως δεν σκοπεύει να αποχωρήσει πριν λήξει το ηγεμονικό του συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2024. Κι αν ορισμένοι αισθάνθηκαν συμπόνοια για τον 32χρονο διεθνή που δεν έχει μπορέσει μέσα σε μία τετραετία να αποδείξει την αξία του στους Μερένγκες, σίγουρα ο Τόνι Κρόος δεν συγκαταλέγεται σε αυτούς.

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ, γνωστός για την ευθύτητα και την έλλειψη συναισθηματισμών που τον χαρακτηρίζει εντός κι εκτός γηπέδου, ρωτήθηκε από τη βελγική τηλεόραση για το γενικότερο σίριαλ γύρω από τον συμπαίκτη του και απάντησε αφοπλιστικά:

«Προφανώς είναι μία δύσκολη κατάσταση, αλλά η λύπηση δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο. Δεν πιστεύω πως ο Εντέν περνάει άσχημα. Μπορείς να λυπάσαι για ανθρώπους που περνούν πολύ πιο δύσκολα από εκείνον. Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, δεν λυπάμαι κανέναν στο ποδόσφαιρο.

Είναι περίπλοκο το ζήτημα, γιατί κρατάει εδώ και καιρό. Αλλά στο τέλος, όλοι πρέπει να είναι υπεύθυνοι για τη δική τους κατάσταση. Ξέρω καλά τον Εντέν, είμαστε συχνά μαζί. Αλλά δεν πρόκειται να νιώσω άσχημα γι’ αυτόν».

Ανάλογα παγερός εμφανίστηκε και ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σίγουρα είναι μπερδεμένο το θέμα. Από πλευράς ταλέντου, ο Αζάρ δικαιούται να παίζει. Αλλά σε μια μεγάλη ομάδα υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν είμαι εδώ για να δίνω λεπτά σε κάθε παίκτη, είμαι εδώ για να κερδίζω αγώνες. Ούτε κοιτάω πόσα χρήματα λαμβάνει ένας παίκτης ή πόσο χρονών είναι. Όπως είπα, φτιάχνω μία ομάδα που να κερδίζει τα παιχνίδια, τίποτα παραπάνω»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X