ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χωρίς να κάνει το πολύ καλό ματς, έμεινε στην ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι

Γιώργος Αθανασιάδης: Όταν έπρεπε φώναξε παρών. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ κάνει μια διπλή απόκρουση και κράτησε το μηδέν στην εστία του σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Από εκεί και πέρα, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Λάζαρος Ρότα: Ανέβηκε πολλές φορές από την πλευρά του, αλλά και πάλι οι τελικές του επιλογές δεν ήταν καθόλου καλές. Είναι πολύ χαρακτηριστική η φάση στο πρώτο ημίχρονο, όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή μόνος του, είχε την πάσα στον Γκατσίνοβιτς στη μικρή περιοχή, αλλά προτίμησε να τελειώσει με σουτ και να αστοχήσει. Δεν είχε καθόλου καθαρό μυαλό, έκανε πολλά λάθη, εξ ου και έγινε αλλαγή.

Σίμος Μήτογλου: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Πήγε πολύ καλά επιστρέφοντας στην ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά από τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου στις αρχές του Φλεβάρη. Δυναμικός και σωστός στις τοποθετήσεις του, κατάφερε να διαχειριστεί πολύ καλά ακόμα και φάσεις με πολύ ταχύτερους αντιπάλους του. Έκοψε σχεδόν όλες τις φάσεις, έκανε και δυο σωτήρια τάκλιν. Ενώ προσπάθησε ακόμα και να γίνει απειλητικός στην επίθεση.

Αρόλντ Μουκουντί: Τις περισσότερες φάσεις τις διαχειρίστηκε όπως έπρεπε. Κυρίως γιατί έβγαινε τις περισσότερες φορές πρώτος πάνω στην μπάλα. Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες που έδωσε και χαμηλά με την μπάλα αλλά και στον αέρα. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πολύ ξεκάθαρο πως έπαιζε με πρόβλημα.

Εχσάν Χατζισαφί: Για ακόμα ένα ματς, έβγαλε πολλή δουλειά από την πλευρά του. Και ήταν πολύ συνεπής στο ανασταλτικό κομμάτι ακόμα και στις διαγώνιες καλύψεις. Ενώ και όσες φορές ανέβηκε από την πλευρά του, είχε πιο καθαρό μυαλό στις τελικές του πάσες και στις συνεργασίες του.

Γενς Γιόνσον

Μπορεί στο ανασταλτικό κομμάτι να έβγαλε δουλειά, όμως με την μπάλα στα πόδια του, δεν μπόρεσε να βοηθήσει. Όσες φορές πήρε την μπάλα στα πόδια του, δυσκολεύτηκε πολύ να βρει πάσες μπροστά για να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας. Δεν κατάφερε καθόλου να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έπαιζε μπροστά από τα δυο στόπερ και πολλές φορές ανάμεσα στα αυτά. Στο ανασταλτικό κομμάτι ανταποκρίθηκε και έβγαλε και αυτός δουλειά. Όμως και ο Πολωνός χαφ, όπως και ο Γιόνσον, με την μπάλα στα πόδια του δεν μπόρεσε να ανεβάσει την ομάδα.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Είχε μεγάλη διάθεση και ζήτησε να πάρει μπάλα στα πόδια του. Στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκαν όμως αυτά που δοκίμασε. Δυο φορές έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε θέση βολής έξω από την περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει. Γενικώς δεν ήταν καθόλου στην μέρα του και ειδικά όταν πήγε στην δεξιά πλευρά, χάθηκε εντελώς.

Νορντίν Άμραμπατ: Έπαιξε από την αρχή του ματς, χωρίς καθόλου καθαρό μυαλό. Είχε μια αναίτια νευρικότητα από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και αυτόν οδήγησε σε μια σειρά από λάθη αλλά και σε πολύ κακές επιλογές.

Σέρχιο Αραούχο: Έπαιξε και πάλι στην κορυφή της επίθεσης. Στο πρώτο ημίχρονο επιθετικά φάνηκε ελάχιστα, με εξαίρεση το πρέσινγκ που έκανε χαμηλά στην άμυνα του Παναθηναϊκού, μέχρι ακόμα και τον Μπρινιόλι. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε πολύ περισσότερο όταν πήγε σε θέση δεύτερου επιθετικού και όχι στην κορυφή της επίθεσης.

Όρμπελιν Πινέδα: Άργησε πολύ να πάρει πρωτοβουλίες και την μπάλα στα πόδια του για να μπει στο οργανωτικό παιχνίδι της ΑΕΚ. Από την στιγμή όμως που το έκανε άρχισε να βοηθάει πολύ. Μισό γκολ ήταν η κάθετη πάσα που έκανε στον Ρότα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο όταν πήγε στο αριστερό άκρο της επίθεσης, δεν μπόρεσε και αυτός να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Στίβεν Τσούμπερ: Μπήκε με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Είχε διάθεση, έδωσε πολλές μονομαχίες με τους αμυντικούς του Παναθηναϊκού. Μόνο που αυτή την φορά δεν κατάφερε καθόλου να γίνει ο ίδιος απειλητικός.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε ως δεύτερος αμυντικός μέσος από την ώρα που μπήκε ως αλλαγή. Έβγαλε ενέργεια, πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε να βοηθήσει περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας. Παρόλα αυτά οι περισσότερες από τις πρωτοβουλίες δεν του βγήκαν.

Νίκλας Ελίασον: Πήρε θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ και ήταν πολύ πιο κινητικός σε σχέση με τον Άμραμπατ. Πήρε μπάλες στα πόδια του, έκανε γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν ήταν εύστοχα αυτά τα γεμίσματα, αλλά ούτε και καλά τα στημένα του.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πολύ πιο ουσιαστικός ήταν με την μπάλα στα πόδια του από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο. Και βοήθησε πολύ περισσότερο στο να μπορεί η ομάδα να βγάζει πιο σωστά την μπάλα από την άμυνα της.

Γιώργος Τζαβέλλας: Επιστρατεύτηκε στο φινάλε στην θέση του Μουκουντί που έπαιζε με τραυματισμό. Όσες φάσεις χρειάστηκε να καθαρίσει, το έκανε με απόλυτη επιτυχία

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X